Mit gondoltok erről?
Nagyon fáj a fejem és nincs itthon jelenleg olyan gyógyszer, ami jó rá. Párom felhívta az anyját, hogy ha van nekik hozzanak már egy szemet hozzánk kocsival, mert nekünk gyalog fél óra séta hozzájuk és tényleg nagyon fáj a fejem.. erre ő: hát nem tudnak mert a párja már ivott... hozzáteszem minden nap iszik és mindig autóba ül, van hogy full részegen, úgyis, hogy a 6 éves gyerekei is az autóban ülnek.. Undorító dolog, de persze mikor nekem van szükségem valamire....
Nem igazán lepődtem meg, mert soha nem szeretett anyósom, de ez elég bunkó dolog szerintem, főleg, hogy ha ő beteg vagy szüksége van valamire nem mondjuk, hogy sétáljon le vagy valami... úgy megmondanám nekik a véleményemet, de akkor megint én lennék a szemétláda és jönne a sok vita... nagyon sokszor összevesztünk már, főleg ő velem, mert szerinte nem vagyok a fiához való és állandóan szét akar minket választani, mert szerinte túl szép vagyok a fiához és meg fogom csalni...
Jaj istenem! MICSODA PROBLÉMA!!!!
Párod fogja magát átsétál,
párod átmegy kocsival
keres egy ügyeletes patikát és elmegy
ha annyira fáj, hívj mentőt
...
Elmennék a gyógyszertárba, ha az közelebb van, mint ők :)
Egyébként meg legyen mindig otthon ilyen alap gyógyszer, főleg, ha fejfájós vagy.
De semmi sincs otthon? Egy lázcsillapító sem? Általában láz-fájdalomcsillapító egyben van.
Mit gondolok?
Elöször azt, hogy mégsem fáj annyira az a fejecske ha van erőd, kedved ilyen kérdést ige írni.
Másodszor az is eszembe jutott, hogy nem csak csoda szép vagy de csuda hisztis is.
Innék egy nagy pohár vizet és átsétálnék. Ezek mind jót tesznek a fejfájásnak.
Egyébként egy sima fájdalomcsillapító és lázcsillapító, fertőtlenítő, calcimusc mindig van itthon. Pedig nagyvárosban lakom, van ügyeletes gyógyszertár, szüleim, rokonaim 5-10 percre laknak gyalog.
Szóval gondoskodj magadról, és ne várd el, hogy mindenki ugorjon, ha neked kell valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!