Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
El kell döntened, hogy mit akarsz.
Apád pénzét elfogadni ezzel állni az esküvőt, így templomi lesz VAGY nem érdekel, hogy ott lesz vagy sem, de úgy menni férjhez ahogy te magad szeretnéd, természetesen akár apád pénze nélkül.
A döntés a tied.
Ha kell a pénz, akkor nincs nyafogás elfogadod apád döntését, és elmentek templomba.
Ha nem kell a pénz akkor esküdj egy kertben
Most ezek után hogyan legyen jó kedvem majd mikor bevezet a templomba?
Nem azzal van a gond,hogy a templomban kell tartani,hanem az nagyon nem szép volt tőle,hogy megzsarolt. Ha legalább kultúráltan kértem volna meg akkor megérteném. Amúgy párom szülei is pont annyit adnak bele,amennyit apum és ők mégsem szabják meg nem hogy megzsaroljanak,mert ők nem olyanok.
Minden megjegyzés nélkül, a saját tapasztalataim alapján:
ezek után én nem "csakazértis", hanem mert azt szeretném, a kertben tartanám az esküvőt, és szeretettel, NYUGODTAN közölném ezt az apámmal. Illetve hozzátenném, hogy nem ellene irányul a döntésem, de nekem ez a vágyam, ezt szeretném (illetve gondolom a párod is), és megtisztelne, ha velem örülne.
Az anyagi segítséget meg finoman, de visszautasítanám, akármennyire is haragudna érte. Ha valamit elvárással/fölényeskedési szándékkal adnak, azt hiba elfogadni, ártasz vele magadnak, és valójában a kapcsolatotoknak is.
Ja ha más fizeti, akkor csönd!
Ha meg esküvőre elég felnőttnek érzitek magatokat, akkor tessék magatoknak fizetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!