Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Az apám megzsarolt,ha nem a templomban lesz az esküvő,hanem az étterem kertjében,akkor nem jön el? Hogyan mondhat egy apa ilyet? Jah és Ő tartja magát vallásos embernek... Nagyon kiakadtam. De félek,ha nemet mondok neki tényleg nem jön el vagy ha eljön tönkretesz a nagy napunkat. De az miért jó neki,hogy csak kényszerből döntök így? Látszik,hofy az Őt nem érdekli mi mit szeretnénk. Egyébként segít az esküvői költségekben,de hogy lehet ilyen? Eléggé bánt,de nem tudok mit tenni,hiába beszéltem vele.
2014. febr. 5. 22:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
Ha ő adja rá a pénzt, akkor van beleszólása a mikéntekről. Az ilyen apákat nem hiszem, hogy meg lehetne bármiről is győzni, ha ezt hajtogatják.
2014. febr. 5. 22:25
 2/17 anonim ***** válasza:
97%

El kell döntened, hogy mit akarsz.

Apád pénzét elfogadni ezzel állni az esküvőt, így templomi lesz VAGY nem érdekel, hogy ott lesz vagy sem, de úgy menni férjhez ahogy te magad szeretnéd, természetesen akár apád pénze nélkül.

A döntés a tied.

Ha kell a pénz, akkor nincs nyafogás elfogadod apád döntését, és elmentek templomba.

Ha nem kell a pénz akkor esküdj egy kertben

2014. febr. 5. 22:32
 3/17 anonim ***** válasza:
39%
Miért lenne olyan fájdalmas elmenni az édesapád kedvéért a templomba is? Én sem vagyok vallásos, de semmi kifogásom nem volt, hogy az esküvőmön a szülök elvárták a templomi szertartást is. Hát elmentünk oda is. És így mindenek jó emléke maradt, nem pedig az ostoba vita és harc.
2014. febr. 5. 22:33
 4/17 anonim ***** válasza:
49%
Ti döntitek el, hol legyen az esküvő, de az ő joga eldönteni, elmegy-e.
2014. febr. 5. 22:45
 5/17 A kérdező kommentje:

Most ezek után hogyan legyen jó kedvem majd mikor bevezet a templomba?

Nem azzal van a gond,hogy a templomban kell tartani,hanem az nagyon nem szép volt tőle,hogy megzsarolt. Ha legalább kultúráltan kértem volna meg akkor megérteném. Amúgy párom szülei is pont annyit adnak bele,amennyit apum és ők mégsem szabják meg nem hogy megzsaroljanak,mert ők nem olyanok.

2014. febr. 5. 22:48
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 5. 22:51
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
Most mit sírsz?? Akkor állj apád elé, és mond meg neki, hogy aljas húzásnak tartod a zsarolását, ezért köszönöd de egy fillért sem kérsz az esküvői költségekbe, és ha úgy dönt nem vesz részt rajta akkor sajnálod..ennyi
2014. febr. 5. 23:20
 8/17 anonim ***** válasza:
92%

Minden megjegyzés nélkül, a saját tapasztalataim alapján:

ezek után én nem "csakazértis", hanem mert azt szeretném, a kertben tartanám az esküvőt, és szeretettel, NYUGODTAN közölném ezt az apámmal. Illetve hozzátenném, hogy nem ellene irányul a döntésem, de nekem ez a vágyam, ezt szeretném (illetve gondolom a párod is), és megtisztelne, ha velem örülne.

Az anyagi segítséget meg finoman, de visszautasítanám, akármennyire is haragudna érte. Ha valamit elvárással/fölényeskedési szándékkal adnak, azt hiba elfogadni, ártasz vele magadnak, és valójában a kapcsolatotoknak is.

2014. febr. 6. 01:07
 9/17 anonim ***** válasza:
40%

Ja ha más fizeti, akkor csönd!

Ha meg esküvőre elég felnőttnek érzitek magatokat, akkor tessék magatoknak fizetni!

2014. febr. 6. 08:09
 10/17 anonim ***** válasza:
Én megkérdezném tőle, miért olyan fontos neki, hadd mondja el az álláspontját (szóval ne vádlón kérdezd, hanem mert tényleg tudni akarod), aztán elmondanám, hogy én miért nem akarok templomit, és hogy nekem miért lenne fontos, hogy ott legyen az esküvőmön. Vádlások helyett megértőbben közelítenék hozzá, hogy elmondhassa, hogyan érez a dologgal kapcsolatban, de azt is eldönteném magamban, hogy mi a fontosabb, és mit vagyok hajlandó miért cserébe vállalni.
2014. febr. 6. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!