Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az 5 ruháról? Melyik tetszik a legjobban?
Szép mindegyik, nekem a 4. és 5. tetszik a legjobban!
Viszont teljesen más szabásúak, nem mindenkinek áll jól mindenfajta kivágás, úgyhogy mindenképpen érdemes próbálgatni, hogy melyik jó neked és utána keresni olyan szabású ruhát.
5-ös szép, a 2-esnek a felsője üti az egész 5-ös ruhát.
A 2-nél az a probléma, hogy tökéletes a felsőrész csípőig, de utána nagyon el van cseszve a szoknyarésze a felső anyag miatt, ugyanis tüll volna való a selyem helyett.
A többi ruha jelentéktelen.
Nekem a pánt/ujj nélküli ruhák nem tetszenek, így az 1-es jön be.
Ha lenne legalább pántja, akkor a 2-est választanám.
Az előző válaszban linkelt ruha lenne nekem a tökéletes
1
Ehhez a ruhához a menyasszony személyiségének is illenie kell..
Rajtam nagyon kislányos lenne..
Ez a masni a mella alatt ezen tuhán és a dekoltázs megoldása egyben ezt eredményezi..
Amúgy kifejezetten kedvelem a NEM pánt nélküli ruhákat
2
A szoknyarésze csapnivalo, nem illik a 2 minta/anyag egymáshoz, de a felsőrésszel különösen rossz
3.
Csak szimplám nem tetszik.. A modellen bénán ll, nincs rászabva csípőben gyűrődik, nem látom hogyan lehetne az uszályt szépen felcsatolni , amire szükség van.. És minta sem jön be a mellrésznél
4.
Nah ez az.. Nagyon tetszik gyönyörű.
Kivitelezés...a felső..stb
A karra kell figyelni, hogy ha nem hoszú vékonyak, akkor nem feltétlenül előnyös, mert elvágja a kart... Látni kell milyen:)
5.
Ez is nagyon szép, nekem már sok a szoknyája..
De attól még nagyon szép..
Problémás lehet, hogy a szoknya túl mélyen kezdődik., nem mindenkinek áll jól..
Másik, hogy ez a ruha nagyon sok anyagot tartalmaz... A súlya le fogja húzi.. Nem biztos hogy egész este fennmarad huzogatás nelkül (a ruhák megereszkednek egy idő után, a melegtől és izzadságtól, tehát arra saámítani kell..
A másik, hogy ezt is mint az összes ruhánál csak eredetiben érdemes, kölcsönözni, vagy venni, mert utánvarratva kihagyják az anyag felét, ez a ruha a megfelelő minimum 8 de inkább 11 réteg nélkül nem tart..
Viszont:
Mind az 5 ruha minőségi termék.. Ritka az ilyen felsorolás..köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!