Miért várja el anyós, hogy vele éljünk?
Figyelt kérdés
A párommal együtt éltünk,külön,kettesben.Anyósnak(aki szeret iszogatni,ugráltatni embereket,mindent jobban tud és mindíg sajnáltatja magát)sajnos meghalt az élettársa.A párom az egyedüli gyereke.Kitalálta,hogy költözzünk hozzá,mert ő annyira egyedül van miegymás.Szóval megint ment a sajnáltatás.Bezzeg amig élt az élettársa az egy szem fiát csak kihasználták és nem volt rá szükség.Most már igen.Főleg anyagilag.A lényeg,hogy 4éve vagyunk együtt a párommal,de az anyjával még nem beszélgettem egy tisztességeset.Most ideköltöztünk hozzá.Egy konyha,egy fürdő.Nagyon rossz.Àllandóan ugráltatja a páromat.Nincs magánéletünk.Nekem itt semmi jogom semmihez,mivel az ő háza.Én azt szerettem volna ha a párommal közösen veszünk egy házat,ahol azt csinálok amit akarok.Nem kell mindenhez engedélyt kérni.37 évesen talán lehetnek ilyen igényeim.A párom elköltözni nem akar.De én ebben idegileg kikészülök az tuti.2014. márc. 9. 20:24
11/11 anonim válasza:
És ezek után még komolyan gondolkodsz a dolgon? Én a helyedben most csomagolnék, és visszaköltöznék a lakásba. Ha tényleg szeret, és veled akar lenni, akkor nemsokára megy utánad. Ha nem, akkor egyértelmű, hogy soha, de soha nem tudsz anyuci szintjére lépni, akármennyire szívatod magad, meg próbálod elviselni a helyzetet. Akkor téged nem is szeret igazán, vagy ha mégis, erősebb az anyjátől való függése. Magyarul egy gyerek, nem férfi, akire számíthatsz. Ha pedig így van, még addig lépj, amíg van időd. 37 évesen még újra lehet kezdeni, mondjuk 45-50 évesen már nem olyan egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!