Nem szánalmas ez egy kicsit?!
Figyelt kérdés
Apósomékkal durván összevesztünk egy hónapja, bátran mondom, az ő hibájuk volt egyedül. Azóta megfogadtuk, hogy nem megyünk, nem visszük a gyereket, mert nem képesek felhagyni a hülye dolgaikkal, majd ha változtatnak, akkor mi is máshogy állunk hozzájuk. Erre kb. 5 napja minden nap kiír valami idézetet Facebookra, hogy ő megbocsát, meg ilyenek...csak nekem szánalmas megoldás ez egy felnőtt férfitól?2014. febr. 25. 14:14
11/13 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok mint te nálunk ugyan ez van.Csak az apósom iszik ő viszont megállás nélkül.Az anyósom meg lovat ad alá.Össze vissza beszél a fiának a gyerekek előtt nekem nem mert már 3éve nem beszélek vele.Sajnos ilyenek is vannak.A gyerekeket először úgy látták hogy,a párom vitte őket csak aztán észre vettük hogy ők nem kiváncsiak rájuk.Ha nem visszük 2 hónapig akkor ők se jönnek nézni.Milyen az ilyen nagyszülő:?
12/13 anonim válasza:
Ebben a történetben az egyetlen pozitívum, hogy te meg a férjed együtt értékelitek a dolgot és azonosan.
Apósod korabeli lehetek, jó sok gyerekkel.
Közben nekem is volt egy alkesz kilengés, de hála Istennek rájöttem, hogy a gyerek nem jópofának tartja a részeg felnőttet, hanem röhejesnek, vagy félelmetesnek.
Semmi keresnivalója a közelben, főleg, ha még goromba is.
Ritkán bántok meg valakit, de ha mégis, akkor elállok, és a szemébe nézve kérek bocsánatot.
Nem volt könnyű az első néhány helyzet, - így aztán jobban is kerülöm, hogy szükség legyen rá.
13/13 anonim válasza:
Nincs faszbúkom.
Akik meg azon irogatnak egymásnak családi dolgokat,hmmm,elég sötétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!