Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exem gratulál az új barátnőmhöz, az nem szánalmas egy kicsit?
Én is gratuláltam az exemnek... Az új pasijához. Meg a pasinak is gratuláltam az exemhez. Miért? Mert annyira szánalmasan néznek ki együtt XD A pasit valami kukából túrták ki, és az 5 év alatt (amíg nem találkoztunk, és nem is beszéltünk) a csaj is eléggé elhízott...
Ja és egyik sem vette észre az iróniát a szavaimban... Ilyen esetben nem. Nem szánalmas, inkább vicces... XD Legalábbis az én részemről az volt... :D
Én simán tudnék örülni ha az exemnek lenne valakije.Mert jó ember és megérdemel valakit akit szeret és viszont szereti a másik.
Tehát simán tudnék gratulálni is,minden irónia nélkül.
Ebben mi a szánalmas?
Ja,és ráadásul ő dobott ki engem.:D
Még sincs bennem semmi rossz érzés felé.
Szerintem sem szánalmas. Igaza van az egyik hozzászólónak, hogy továbbra is jó embernek tartom, aki megérdemli a boldogságot.Velem jött össze-ezért nem kell remeteként élnie, és igen, azt kívánom neki, találja meg az igazit.
Ebből kiindulva simán lehet gratulálni, szerintem nincs benne semmi gáz. (Az más, ha rosszindulatúan gratulál az ember, gúnyosan, de itt gondolom nem erről van szó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!