Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Exem szánalmas "következője"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exem szánalmas "következője"?

Figyelt kérdés

van 1 csaj,aki össze akar jönni az exemmel. én nem tudom,ki lehet ő, a barátaimmal van sejtésünk,de nem 100%.

szóval,ez a csaj mindenhová felpakolja a régebbi "modell"képeimet,amit őszintén szólva nem szeretek,mert azóta rengeteget változtam,és nem szívesen látom vissza őket(nem voltak rossz képek,de nekem nem a szívem csücskei)

Szerintetek mit csináljak?Ti mit tennétek?

Már több portálon találkoztam a képekkel,és bosszant a dolog.rólam kérdezgeti idegenektől,h mit gondolnak rólam

2012. okt. 3. 22:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%
Terhes vagy
2012. okt. 3. 22:16
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha pozitív a visszajelzés akkor xard le.
2012. okt. 3. 22:17
 3/13 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem reagálnék semmit, ez idegesítené a legjobban szerintem. Ha ő ilyen gyerekes csak sajnáld le aztán kész :D
2012. okt. 3. 22:17
 4/13 A kérdező kommentje:

szerinted itt például a válaszolók többsége mit mond a hasonló képekre?ribanc,stb,stb.

tegnap is volt fent kérdés

1.: nem lehetséges,de köszi :DD

2012. okt. 3. 22:19
 5/13 A kérdező kommentje:
én is próbálok rajta nem idegeskedni,de hát azért mégis,na
2012. okt. 3. 22:20
 6/13 anonim ***** válasza:
sz@rd le, erre nincs más megoldás...
2012. okt. 3. 22:25
 7/13 anonim ***** válasza:

Első: baz + ez egy tök normális kérdés, az ilyeneket tartogasd a "Justin Bieber poszterem megcsalt a selena gomez táskámmal" típusú kérdésekhez :D

Ezek után sem tudod kideríteni, hogy ki ez a csaj..? Nem tudnád megkérdezni az exedet? Hátha már rá is nyomult. Ha meg felpakolja a régi képeidet, nyugodtan fordult az oldal üzemeltetőihez, mert ez lopás! Ok, én is néha féltékeny vagyok ha meglátok egy nálam szebb lányt, de ez már túlzás : mi ez baz + autista valdorf óvoda? :D Derítsétek ki h ki ez és töröld bele a s****det az arcába :D:D

2012. okt. 3. 22:27
 8/13 anonim ***** válasza:
legyél közönyös...hidd el nagy fegyver....
2012. okt. 3. 22:29
 9/13 A kérdező kommentje:
exemmel sajnos nem beszélünk,innen meg szerencsére leszedték a kérdéseket,és más oldalaknak is szoktam írni,1-2 napon belül törlik is a képeket,de ez a pszichopata nem áll le.legszívesebben arcon vágnám,mert ehhez nincs joga,dehát...
2012. okt. 3. 22:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Amúgy igaza van az előttem szólónak, a lenézés, közönyösség hatalmas fegyver, és meg kell tanulni vele bánni! Ha tényleg levegőnek tudod nézni, és azt elérni, hogy elhiggye, hogy egy bogár hozzád képest, azzal akárkit le lehet szerelni!
2012. okt. 3. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!