Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem szánalmas "következője"?
van 1 csaj,aki össze akar jönni az exemmel. én nem tudom,ki lehet ő, a barátaimmal van sejtésünk,de nem 100%.
szóval,ez a csaj mindenhová felpakolja a régebbi "modell"képeimet,amit őszintén szólva nem szeretek,mert azóta rengeteget változtam,és nem szívesen látom vissza őket(nem voltak rossz képek,de nekem nem a szívem csücskei)
Szerintetek mit csináljak?Ti mit tennétek?
Már több portálon találkoztam a képekkel,és bosszant a dolog.rólam kérdezgeti idegenektől,h mit gondolnak rólam
szerinted itt például a válaszolók többsége mit mond a hasonló képekre?ribanc,stb,stb.
tegnap is volt fent kérdés
1.: nem lehetséges,de köszi :DD
Első: baz + ez egy tök normális kérdés, az ilyeneket tartogasd a "Justin Bieber poszterem megcsalt a selena gomez táskámmal" típusú kérdésekhez :D
Ezek után sem tudod kideríteni, hogy ki ez a csaj..? Nem tudnád megkérdezni az exedet? Hátha már rá is nyomult. Ha meg felpakolja a régi képeidet, nyugodtan fordult az oldal üzemeltetőihez, mert ez lopás! Ok, én is néha féltékeny vagyok ha meglátok egy nálam szebb lányt, de ez már túlzás : mi ez baz + autista valdorf óvoda? :D Derítsétek ki h ki ez és töröld bele a s****det az arcába :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!