Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem szánalmas "következője"?
van 1 csaj,aki össze akar jönni az exemmel. én nem tudom,ki lehet ő, a barátaimmal van sejtésünk,de nem 100%.
szóval,ez a csaj mindenhová felpakolja a régebbi "modell"képeimet,amit őszintén szólva nem szeretek,mert azóta rengeteget változtam,és nem szívesen látom vissza őket(nem voltak rossz képek,de nekem nem a szívem csücskei)
Szerintetek mit csináljak?Ti mit tennétek?
Már több portálon találkoztam a képekkel,és bosszant a dolog.rólam kérdezgeti idegenektől,h mit gondolnak rólam
persze,de nem is tudom,ki volt az,szóval érdemben tenni semmit sem tudok.nem is csinálnék semmit,nem szólnék neki,csak irritáló,h nem tudom.
én most is lesajnálom,mert ez szerintem kritikán aluli viselkedés
Te tényleg egy értelmes lány vagy. :) Tegnap találkoztam egy ilyen kérdésel, valószínű akkor rólad szólt a dolog.
Próbálj meg nem törődni ezzel. Néha nézz fel, ha találsz ilyet, akkor töröltesd, de egyébként ne törődj vele. Igazából a mi hibánk, hogy képeket pakolunk fel az internetre, hiszen ha egyszer felkerül valami, akkor örökre ott is marad és akár vissza is élhetnek ezzel. Na mindegy, ez van, ezt vállaltuk mikor képeket raktunk a facebookra..
Az meg, hogy az emberek mit gondolnak rólad, már végképp ne érdekeljen. Felszínesek és külső alapján ítélnek. Ha látnak egy szép modell lányt, aki fehérneműben, vagy lenge ruhában pózol, ki van sminkelve, akkor máris buta pénzéhes ribi lesz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
nem ezek a te képeid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!