Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szánalmas hogy jobban megvetik az emberek azt aki sms-ben szakit a párjával, mint azt aki megcsalja a párját?
engem megcsalt a barátnőm,így smsben szakítottam vele
és még én lettem lecseszve hogy hogy lehetek ilyen bunkó hogy smsben szakítok
vicc
Szerintem pont egyformán szánalmasak vagytok.
Most erre mit lehet itt írni?
Én nem vetem meg azt,aki sms- ben szakít.Saját dolga,nekem semmi közöm hozzá.Mondjuk én az sms-ben szakítást túl kényelmesnek tartom.Ha megcsalna a pasim,én nem sms-ben szakítanék,hanem odaállnék elé és szembeköpném.
21/L
Ja hogy te szakítottál vele..bocs rosszul olvastam a kérdést xD
Nem..ennyit érdemel.
Nem erről van szó! A megcsalás nagyobb bűn, de attól, hogy ő megcsalt, az téged feljogosít arra, hogy te is gyökér legyél? Ha a testvéred beleszarik az ágyadba, akkor egy bunkó. Ha te felgyújtod az ő ágyát, akkor egyforma nagy bunkók vagytok.
Ha odaállsz a csaj elé, és leordítod a fejét, az jogos, így viszont te sem vagy valami tiszteletre méltó, mert kb lesüllyedtél a csaj szintjére. Az "ő kezdte" egy gyerekes dolog. A megcsalás sokkal gázabb, de gondolom, tőled többet vártak, a csajtól meg semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!