Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Ez tényleg szánalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Ez tényleg szánalmas? (lent)

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, a párom 20 éves fiú. 5 hónapja vagyunk együtt, minden rendben van. Ma délután dolgozott, de mivel napok óta nem találkoztunk, megbeszéltük, hogy itt alszik ma, ami azt jelenti, hogy 11 körül ér majd ide. A szitu a következő: kb egy órája értem haza tornáról, és gondoltam, kicsit rendbeszedem még magam, amíg van időm... Elmentem tusolni, hajat mosni, ilyesmi... De utána egy farmer nadrágot és egy csinos pólót vettem fel. Mikor a szüleim így megláttak, teljesen kiakadtak, hogy én nem vagyok normális, miért így öltözöm fel itthonra, miért nem lehet a barátomat egy melegítőben várni.Azt mondták, hogy teljesen alárendelem magam a barátomnak, és szánalomra méltó vagyok, de ezt csak felnőtt koromban fogom megérteni...

Mi erről a véleményetek??? Eléggé elkeseredtem :/

2012. aug. 27. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Kissé túlzás részükről.De ők tisztában vannak azzal is valószínűleg,hogy ha félredug a bikád akkor bánni fogod majd,hogy ennyire törted magad.
2012. aug. 27. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
pff ez igen.dehogy rendeled magad alá.csak csinosan akarsz ellőtte megjelenni.mert hát ami azt illeti,eléggé illuzió romboló az ha a lány kócosan melegítőben nyit ajtót :/
2012. aug. 27. 22:16
 3/10 anonim ***** válasza:
már bocsi :S de a szüleid nem kedvesek veled :s ah így beszélnek veled:s
2012. aug. 27. 22:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Rá se ránts, hülyék az őseid. 5 hónap azért még kevés ahhoz, hogy az ember elkezdjen slampos lenni a párja előtt. Ha együtt maradtok leszel te még eleget melegítőben előtte.
2012. aug. 27. 22:19
 5/10 anonim ***** válasza:
szülői féltés.... szerintem pedig TE sose bánd meg, h töröd/törted magad. igenis hozd ki magadból a maximumot mindig, nem azért, mert akkor soha senki nem fog csalódást okozni neked, hanem azért, h te ne csalódj magadban!
2012. aug. 27. 22:19
 6/10 anonim ***** válasza:
ennyi erővel soha nem kellene törni magát az embernek mert a másik bármikor félredughat. Na de most nem ez a lényeg. Igenis jól tetted, hogy szépen felöltöztél, mert ezzel azt fejezed ki a barátodnak, hogy tiszteled. Nem azt mondom, hogy ha melegítőben várnád, akkor tiszteletlen lennél, de ez egy plusz. A szüleidnek meg semmi köze hozzá, hogy te, szabad akaratodból milyen gesztusokat teszel a barátod felé. Féltékenyek tán? Egyszer el kell engedniük... szóval jól tetted a csini ruhát, meg vagy dicsérve... :)
2012. aug. 27. 22:20
 7/10 anonim ***** válasza:
a melegítő nadrágot se kell lebecsülni... egy csinos pólóval van amelyik szexibb mint egy farmer... és kényelmesebb
2012. aug. 27. 22:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem alárendeltség,gondolom a pasi sem szakadt pólóba megy hozzátok,ez így normális.Te tetszeni akarsz neki,Ő pedig neked.

Nagyon bután gondolkodnak a szüleid.Bocsi :S

2012. aug. 27. 22:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Dehogy szánalmas, hozd ki magadból a legtöbbet, persze normális határokon belül (ez bőven belefér...).
2012. aug. 27. 22:32
 10/10 anonim ***** válasza:
A szüleidnek nincs igaza. :)
2012. aug. 27. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!