Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szánalmas vagyok? (Többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalmas vagyok? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Találkoztam egy fiúval, köszöntünk egymásnak és ennyi.Kb egy hét eltolódással rám írt Facebookon h nagyon ismerős vagyok neki, és hogy nem velem találkozott-e,persze rögtön kiderült h szimpatikusak vagyunk egymásnak és nagyon sokat beszélgettünk...2 héten keresztül minden nap.:)Nagy részt mindig ő írt rám de volt mikor én. Megbeszéltük hogy találkozzunk...Nagyon jól ment a dolog..Volt csók, simogatás és nagyon sok nevetés...Kérdezte h miért nem én írok rá..mondtam h ha szeretné írok majd én...ez volt pénteken..mint kiderült Vasárnap Budapestre voltunk meghívva mind a ketten..Oda értünk látom van egy sms-em

Xy:-Merre vagy?-Mögötted!!:) innentől kezdve megint sülve főve együtt voltunk..hazaértem...semmi életjel 3 napig..aztán megint elkezdtünk beszélgetni itt már javarészt csak én írtam neki ő pedig válaszolt.2 hét múlva egy szombati napon úgy adódott h át kellett mennem az ő városukba(fél órás út)Írtam neki h itt vagyok xy városba, tali?jön a válasz mindjárt ott vagyok..Persze tudni kell hogy mikor elkezdtünk találkozgatni még volt barátnője akivel aztán szakítottak....Találkoztunk történt aminek történnie kellett...Másnap egy esemény keretében megint egész nap együtt kellett volna lennünk, de reggel fél hétkor jött egy sms-em nagy vidám megnézem mondom biztos ő írt..Hát igen írta h..:Felejts el. És egész nap a volt barátnőjével sétálgatott rám se nézve..Tudván tudva h mire kellettem neki, még mindig szeretem..Szánalmas vagyok?

2012. aug. 22. 21:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
szóval lefeküdtél vele.Valóban szánalmas vagy.Miért adod magad ilyen könnyen?legközelebb legyél okosabb
2012. aug. 22. 21:58
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Belebolondultál, nem vagy szánalmas. Eltelik egy kis időbe, mire túllépsz ezen. Ha csak arra kellettél neki akkor ő sokkalta szánalmasabb.
2012. aug. 22. 22:00
 3/18 anonim ***** válasza:
júúújjj szegény :// nem , nem vagy szánalmas..ha itt valaki szánalmas akkor az a srác -.- próbálj meg más srácokkal találkozni! :D felejsd el őt! persze tudom, ezt most így nehéz...de akkor is..a srác pedig forduljon fel! :"D
2012. aug. 22. 22:01
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

inkább csak tapasztalatlan...

régen rossz ha egy srác az exét emlegeti :S azt jelenti nincs még teljesen túl rajta!jártam így hogy randiztam egy sráccal, elmondta h az exével hogy meg mint jártak, meg szakítottak, aztán felhívta az ex a randi közepén...ez nem is baj csak az hogy ő meg felvette!

kérhetett utána bocsánatot, de írtó gáz volt. mondta is hogy mindennap hívja meg beszélnek

akkor mit keresnék mellette? 1. adandó alkalommal ha az ex a békülés jelét mutatná én röpülnék...

erre nagyon oda kell figyelni!

léptettem rögtön a srácot

nálad is biztos ez volt, hogy a csak bejelentette hogy békülne :/

na mindegy, legközelebb már tudod hogy minek ne dőlj be :)

2012. aug. 22. 22:01
 5/18 A.Romanov ***** válasza:
100%
Szépen kihasználtak... Én sajnállak :(
2012. aug. 22. 22:02
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem nem feküdtem vele a történt aminek történnie kellett az a "minden más a szexen kívűl" -t foglalja magában.:/
2012. aug. 22. 22:05
 7/18 anonim ***** válasza:
Uhh. szegény te :/ Sajnálom ami történt veled és a helyedben biztos jól tökönrugnám a srácot, meg kapna egykét pofont.
2012. aug. 22. 22:07
 8/18 anonim ***** válasza:
jah hát akkor semmi gáz.Csak simán elfelejted.Gondolhattad volna,hogy ez lesz a vége.Tapasztalatlan vagy.ez jó emlék marad neked örökre
2012. aug. 22. 22:08
 9/18 A kérdező kommentje:
könnyen lehet...köszi a válaszokat..igazán rendesek vagytok.:))
2012. aug. 22. 22:11
 10/18 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ő a szánalmas, nem pedig Te.:)
2012. aug. 22. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!