Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas vagyok? (Többi lent)
Találkoztam egy fiúval, köszöntünk egymásnak és ennyi.Kb egy hét eltolódással rám írt Facebookon h nagyon ismerős vagyok neki, és hogy nem velem találkozott-e,persze rögtön kiderült h szimpatikusak vagyunk egymásnak és nagyon sokat beszélgettünk...2 héten keresztül minden nap.:)Nagy részt mindig ő írt rám de volt mikor én. Megbeszéltük hogy találkozzunk...Nagyon jól ment a dolog..Volt csók, simogatás és nagyon sok nevetés...Kérdezte h miért nem én írok rá..mondtam h ha szeretné írok majd én...ez volt pénteken..mint kiderült Vasárnap Budapestre voltunk meghívva mind a ketten..Oda értünk látom van egy sms-em
Xy:-Merre vagy?-Mögötted!!:) innentől kezdve megint sülve főve együtt voltunk..hazaértem...semmi életjel 3 napig..aztán megint elkezdtünk beszélgetni itt már javarészt csak én írtam neki ő pedig válaszolt.2 hét múlva egy szombati napon úgy adódott h át kellett mennem az ő városukba(fél órás út)Írtam neki h itt vagyok xy városba, tali?jön a válasz mindjárt ott vagyok..Persze tudni kell hogy mikor elkezdtünk találkozgatni még volt barátnője akivel aztán szakítottak....Találkoztunk történt aminek történnie kellett...Másnap egy esemény keretében megint egész nap együtt kellett volna lennünk, de reggel fél hétkor jött egy sms-em nagy vidám megnézem mondom biztos ő írt..Hát igen írta h..:Felejts el. És egész nap a volt barátnőjével sétálgatott rám se nézve..Tudván tudva h mire kellettem neki, még mindig szeretem..Szánalmas vagyok?
Nem szánalmas vagy, hnem kislány! :)
A srác meg egyszerűen gyökér. Reméljük rendes kiskrapekot is fogsz találni! :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!