Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiszta szánalmas vagyok, szerintetek is?

Figyelt kérdés

Tom kicsit költői kérdés, nem is várok értelmes választ, csak nincs kivel bezsélnem erről.

a lényeg h 3 hónapja szakítottunk bnőmmel, és csak 3 hónapig vtunk együtt, és többnyire királnyaknak érzem magam szingliként, mindent megkapok amit akarok, aztán egyszer csak jön ez a hullám (mint most), hogy hiányzik, nagyon, itt "sírok" utána magamban, még 3 hónap után is... és attól h érzem h ez szánalmas, mégrosszabbul érzem magam:D

nem tom, el fog ez valaha múlni? úgy érzem sose találok olyat aki felér hozzá, csak azzal nyugtatom magam, hogy úgyis összehoz még a sors minket, de ha realista akarok lenni, akkor nem sok esély van rá.

2012. szept. 11. 11:03
 1/4 A kérdező kommentje:
jójó látom én is a helyesírási hibákat:D ettől kíméljetek, csak gyorsan pötyögtem...
2012. szept. 11. 11:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem szánalmasság, kell idő, amíg egy kapcsolatot " meggyászol" az ember, és ez az idő mindenkinél más ! Hidd el most még így érzel, hogy hiányzik és nincs nála jobb és úgy is lesztek ti még egymáséi ... de ahogy telik az idő, és tudsz majd mások felé nyitni, ez elmúlik !
2012. szept. 11. 11:12
 3/4 A kérdező kommentje:
jó, csak lassan már tovább tart ez a siránkozás, mint maga a kapcsolat tartott, nem biztos h ez normális :S
2012. szept. 11. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Hajaj velem is mindig igy volt akarhanyszor kidobott egy pasim de hidd el hogy majd jon egy masik. MINDIG jon masik. Azzal meg majd elfelejted az elozot. Csak azt ki kell varni:)
2012. szept. 11. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!