Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így lehet tiszta (fiú-Lány) barátság?

Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam, akivel nagyon gyorsan nagyon jóban lettünk. Nemrég jött az osztályba és az elején utáltam (leginkább a hozzáállásáért) aztán erdei iskolában összbarákoztunk, és kb 3 nap alatt ő lett a második legjobb barátom. Azóta majdnem mindent elmondok neki, sokat vagyunk együtt (nem programok, csak suli után) és tanév végén még azt is kiszedte belőlem, hogy ki tetszik (ő akarta tudni, én nem akartam h megbántódjon) és nem is változott semmi, csak néha röhögött ki a srác miatt, de nem rosszindulatból, csak mert az osztályban nem túl népszerű. Most a nyáron a ,,kiszemeltem" becsajozott, és ezzel gyakorlatilag egyidőben el is múlt a ,,nagy" szerelem (nem a barátnő miatt) Attól félek, hogy ha meggtudja hmár nem tetszik az aki eddig bejött, azt fogja hinni hogy van esélye nálam, pedig nem tetszik ÚGY. Nem szeretnémelrontani ezt a barátságot, mert az LB-m elment más suliba, és kb ők ketten vannak akikkel ennyire jóban vagyok, de nem akarom azt hazudni, h szerelmes vagyok másba, ha nem. Viszont nagyonsokan azt hiszik (vagy azt várják) h járunk. Lehet ebből még tiszta barátság? (lehet h nem tetszem neki, vagy mindenképp vége a baráságnak?)

2012. júl. 31. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Cseppet zavaros sztory... annyit mondhatok, hogy ha már felmerült köztetek a vajon tetszem neki téma, akkor nincs rá túl sok esély, hogy ugyanolyan barátok legyetek, mint előtte. Egyikőtök folyton félre fogja értelmezni a másik reakcióit. Nekem is volt szerencsém ilyen szituhoz, annyi legyen elég, hogy már 6 éve nem beszélünk... Legtöbb, amit ki lehet hozni belőle, az a köszönés. Ő volt az a fél, aki többet látott a dologba. 21L
2012. júl. 31. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Férfi-nő között nem létezik ilyen, hogy barátság.
2012. júl. 31. 18:03
 3/4 A kérdező kommentje:
#1 csak azért merült fel bennem, mert mindenki ezzel jön h össze kéne jönnünk, meg úgy állnak hozzá h szerelmesek vagyunk -_- Elég gyerekesen kezelik a dolgot, csak arra gondoltam, h hátha van valami amit a többiek látnak, és ha így van, hogy kezeljem. am ez lemaradt a végéről : 14/L
2012. júl. 31. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:

ebben van valami, ha a barátok többet is látnak köztetek, mint barátság

van pár ismerősőm, akik barátság után jöttek össze, néhány kapcsolat hamar véget ért, újra barátok akartak lenni, de van egy, amelyik még működik, mondjuk elég friss, alig pár hónapos...

2012. júl. 31. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!