Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátból szerelem!? Válaszúton vagyok.
Figyelt kérdés
Onnan indulok ki,hogy van egy nagyon jó lánybarátom...midnen jól alakult,de ahogy az szokott lenni,egyik fél többet akart...ÉS az akkor én voltam...a csaj elutasított.Hónapokkal később pedig most járni szeretne velem...De már azóta én valahogy eldöntöttem,hogy barátból sosem jó...A csaj jófej,szép,okos,kedves,komoly,jól néz ki,de én nemtudom milegyen...
ui:bnőm van.:DD xd (később esetleg mit csináljak?)
2012. júl. 30. 11:18
2/5 A kérdező kommentje:
16/F
a tag pedig 16/L
2012. júl. 30. 11:35
3/5 anonim válasza:
érdemes megpróbálni, baj nem lehet belőle. :-) hajrá!
4/5 anonim válasza:
a tag... bmeg, hogy lehet ilyen szóval illetni azt, akit a barátodnak tartasz?
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm...
utolsónak:Ez egy anoním oldal,anoním nevekkel.;)
Nem ez volt a kérdés.Sokat segítettél.
2012. júl. 30. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!