Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem szánalmas ez egy kicsit?!

Nem szánalmas ez egy kicsit?!

Figyelt kérdés
Apósomékkal durván összevesztünk egy hónapja, bátran mondom, az ő hibájuk volt egyedül. Azóta megfogadtuk, hogy nem megyünk, nem visszük a gyereket, mert nem képesek felhagyni a hülye dolgaikkal, majd ha változtatnak, akkor mi is máshogy állunk hozzájuk. Erre kb. 5 napja minden nap kiír valami idézetet Facebookra, hogy ő megbocsát, meg ilyenek...csak nekem szánalmas megoldás ez egy felnőtt férfitól?
2014. febr. 25. 14:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Hát eléggé szánalmas. Ha akar mondani valamit, akkor mondja a szemedbe. Ja, és először is lássa be ha tévedett.
2014. febr. 25. 14:16
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Hát igen, egy kicsit az... De biztos, hogy csak az ő hibájuk a konfliktus? Mi volt a vita oka? Milyen hülye szokásaik vannak?
2014. febr. 25. 14:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Hú, hosszú lenne... a lényeg, hogy isznak, ő is meg a párja is, és olyankor folyton kötekszenek, hogy nem jól nevelem a gyereket, hogy ilyenek-olyanok vagyunk... Igen, csak az ő hibájuk, mivel szerintem elvárható lenne, hogy legalább a gyerek előtt ne legyen olyan részeg, hogy nem tudja, mit beszél...
2014. febr. 25. 14:19
 4/13 anonim ***** válasza:
57%

Hát a facere írogatás nem egy felnőtt ember megoldása az biztos.

Ilyenkor még a saját "fegyverét" se lehet ellene fordítani, hiszen csak hülyét csinálnál magadból.

Szerintem hívd fel telefonon, és próbáld meg rávezetni, hogy abszolút az ő hibájuknak gondoljátok a kialakult helyzetet.

Amúgy ha nem a gyereknek ártanak a "hülye dolgaikkal" akkor azt nem tehetitek meg, hogy eltiltjátok tőlük. A ti haragotokat, a ti rossz kapcsolatotokat ne vetítsd ki a gyerekre.

2014. febr. 25. 14:20
 5/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a gyerekkel is goromba (nem bántja, csak morog rá) ha részeg..
2014. febr. 25. 14:21
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

hmm...

miért gondolod, hogy nektek szánta?

akárki másnak is üzenhetett

2014. febr. 25. 14:23
 7/13 anonim ***** válasza:
95%

Ja, igen...na ebben az esetben tuti, hogy én sem engedném a gyereket, és igencsak szánalmas, amit művel...

Máshogy nem is keres titeket?

2014. febr. 25. 14:24
 8/13 A kérdező kommentje:

Onnan gondolom, hogy az idézetet a férjemnek címezte (megjelölte benne, vagy mi).

Nem keres minket, a telefont nem veszi fel, mert akartuk hívni, hogy jöjjön el, ha nem iszik, bármikor jöhet.

2014. febr. 25. 14:25
 9/13 anonim válasza:
nagyon szánalmas,nekem úgyanezt csinálják a szüleim,nem csak a páromat zavarja hanem engem is.DE megnyugtatlak ,ebben a korban már NEM fognak változtatni a bevett szokásaikon és nem is akarnak! szeretem őket de helyettem ne akarják a gyerekemet nevelni,tanácsokat elfogadok de,ha azt mondom hogy így-vagy-úgy kell ne akarjanak rögtön mast csinálni.Szóval az a jó ,ha minél több km.-re vannak,nálunk sajnos csak pár háztömb.Gyerekkel meg egyáltalán nem akarok a közelükben lenni,mert nem tudom elviselni,ha megvétózák a törvényeimet :) ,tehát csak úgy tudunk kicsit értelmesen beszélgetni ,ha nincs ott a gyerek,ha ott van olyanok mint akit megszállt az ördög.tehát gyerek bead és tűz,minnél meszebre,aztán csak a fáradt nap végén megyek a gyerek után.
2014. febr. 25. 14:31
 10/13 anonim válasza:
előző vagyok,nállunk az a kivétel hogy nem isznak,szerencsére
2014. febr. 25. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!