Nem szánalmas kicsit ez a felfogás?
Figyelt kérdés
"Egy nő csak hosszú hajjal igazi nő." (nekem is hosszú a hajam, de ez túl sok)2013. júl. 21. 14:29
1/9 anonim válasza:
Nem szó szerint kell érteni. Ez csak azt sugallja, hogy a hosszú haj nőies, a rövid nem. Ennyi.
2/9 anonim válasza:
Az
Halle Berry rövidhajjal szexi és nem hosszúval.
De kevés csajnak áll jól a rövid, és sokan ezzel nincsenek tisztába.
3/9 anonim válasza:
én is igy vélekedek ha nő legyen hosszú haja!
4/9 anonim válasza:
Én rövid hajjal is nő voltam :D -volt is sok pasi, aki ezt visszaigazolta- szóval szerintem ez baromság.
5/9 anonim válasza:
Nem szánalmas. Fogadd el, hogy másnak más a véleménye, és az ízlése. Ha valaki rövid hajjal nem lát egy nőt nőiesnek, akkor azon nem fogsz változtatni azzal, hogy közlöd vele, hogy ez a felfogás szerinted szánalmas. Ez a te véleményed. Ugyanúgy tesz rá, mint te az övére. Felesleges ezen problémázni.
6/9 anonim válasza:
Na, azért van olyan nő,akinek sokkal jobban áll a rövid haj! És teljesen rövid hajjal is lehet valaki simán nőies!
Ez az "egy nő csak hosszú hajjal igazi nő"... Ez baromság szerintem. Olyan, mh azt mondanánk, h egy pasi csak rövid hajjal igazi pasi.
7/9 anonim válasza:
Minden nő igazi nő, ezen a haj nem változtat.
8/9 anonim válasza:
A rövid hajú nő is nő. Csak maga a rövid haj nem nőies. Ez nem azt jelenti, hogy senkinek nem áll jól...
Ha így se érthető, no komment...
Első voltam.
9/9 nikiofficial97 válasza:
Szerintem ez hülyeség,bár nekem elég hosszú,vörös hajam van és semmi pénzért nem vágatnám le,mert túl kerek hozzá a pofim,de van a kinek ez jól áll,a legjobb barátnőmnek például nagyon rövid.Szerintem nem egy frizura határozza meg azt hogy mennyire is vagy nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!