Ki szerint szánalmas még az élet ebből a szempontból?
Figyelt kérdés
A baj ott kezdődik mikor együtt vagyok 1 szép csajjal, de ha ki megyünk az utcára látok tőle jóval jobbat, pedig már ő is bomba összetehetném a kezem
De mégis az az érzés van bennem ha nem szakítok vele lemaradok a többi szép csajról
Ez valamiféle kényszeres baj lehet hogy mindig a jobbnál jobbra van szükségem?
Olyan apróságért is lecserélném mint pl a körömlakk használat, ez már biztos nem normális dolog.
21/F
2011. jún. 3. 15:21
1/9 anonim válasza:
Ebből a szempontból nem az élet szánalmas, hanem te, már bocsi:) ezzel a hozzáállással csak azt éred el, hogy egyedül maradsz. De, hogy felismerted, hogy ez nem normális, már jó dolog. Miközben egy lánnyal vagy, ne a körülöttetek lévőkre koncentrálj, hanem rá. Az is lehet, hogy nem találtad meg még azt a lányt, aki igazán hozzád való lenne...
2/9 A kérdező kommentje:
Most hogy bejött a nyár, látom az egyik csajt szoknyában megnézem és kigondolom hogy Ő kell nekem, utána megyek 2 utcával lejjebb látok egy latex-es csajt és máris Ő kell
Magyarán az a bajom hogy űbereltetni szeretném a meglévőt utána a következőt következőre stb
Ördögi kör
2011. jún. 3. 15:38
3/9 anonim válasza:
hát hülye vagy... én a helyedbe inkább örülnék a fejemnek. és inkább te vagy szánalmas szerintem is. de legalább rájöttél, hogty ez nem teljesen normális.
4/9 anonim válasza:
Fiatal vagy nagyon. Tombolnak a hormonok. Amíg megteheted csajozz, DE nagyon fontos, h ne játssz a lányok érzelmeivel!
5/9 anonim válasza:
Akkor szakíts a barátnőddel. NEKI biztos sokkal jobb lesz így! :)
6/9 anonim válasza:
Hidd el, egyszer tuti, hogy találni fogsz egy olyan csajt , akit még Jessica Albára sem cserélnél le. Szerelmes leszel, senki más nem fog érdekelni, ő lesz az univerzum legjobb csaja számodra.
7/9 anonim válasza:
Nézed a How I Met Your Mothert? Abban van az a rész amikor Barney-t folyton hívogatják a jobbnál jobb csajok de ő mindig a jelenlegi legjobbal szeretne összejönni aztán végül egyikkel se képes e-miatt :) nah ilyen vagy te is ^^
8/9 A kérdező kommentje:
Nem láttam még soha, de megnézem ez a Barney-t hogy neki miért nehéz döntenie :D
2011. jún. 3. 19:07
9/9 anonim válasza:
a-ny-d b*zd meg és a hozzád hasonlók
28L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!