Egyes emberek miért ilyen szerencsések, mások miért szerencsések (ebből a szempontból)?
Van aki egész nap eszik, és sokkal jobb alakja van, mint valakinek aki sokkal kevesebbet eszik :S
Tehát végülis, hogy valaki hízékony-e vagy nem... szerintem ez szemétség :D
direkt odaírtam, hogy ebből a szempontból :)
És amúgy nagyon sajnállak :S De lehetne rosszabb is, pl ha nem lennének lábaid stb...
De én most ebből a szempontból tettem fel a kérdést, és nyilván van akinek meg nincs bőrbetegsége, lábai is megvannak, teljesen egészséges, és mégis vékony...
Pl én is ilyen vagyok, egyenlőre még nincs semmilyen betegségem (mármint remélem), és mégis vékony vagyok, pedig egy csomót eszek... Mondjuk azért én is megfizettem érte mert ilyen brutál arcszerkezete nem mindenkinek van XD (persze, most nem azt mondom, a bőrbetegség rosszabb :S) De én úgy sajnálom azokat akik olyan keveset esznek és mégsincs jó alakjuk :S
Én is szemétségnek tartom:) De hát ez van. Én mindennap figyelek, hogy mennyit és mit eszem, sportolok, szinte mindennap mérem magam. Mert baromi hízékony vagyok, jó pár kg-t leadtam már. De pl egy nap kicsit elengedem magam, akkor másnap félve állok a mérlegre.
És ott van a legjobb barátnőm, aki 50kg-nál több még sose volt (pedig ő is 170cm körül van, mint én), képes egy nap 2x is a mekibe enni hamburgereket, fagyit, üdítőt. Állandóan veszi a csokikat, bármelyik boltba megyünk be, otthon is teli van a hűtője túrórudival, mindenféle ilyesmivel. Sokat eszik, mégis szép vékony. Ráadásul soha nem sportolt semmit, még a tesi órát is utálja :D Na ezt add össze. Ha én ezt az életmódot folytatnám, mint ő, már lennék vagy 120kg, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!