Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ki szerint mit jelent a...

Ki szerint mit jelent a Rocker Élet?

Figyelt kérdés
Szerintetek mit jelent Rockernek lenni?Rocker csajnak illetve pasinak...?
2011. márc. 1. 23:45
1 2
 1/19 Vadmeggy ***** válasza:
0%

A rocker élet, az igénytelenséget jelenti, mértéktelen mennyiségű alkoholt, lázadást, hosszú haj stb stb.

Rockernek az mondhatja magát, aki a rock zenét szeretete mellett elhatárolódik a társadalom nagy részétől. Lenézi az emókat, a diszkósokat...

Azt hiszi, hogy a bulizás a koncerteken való bebaszott őrjöngést jelenti, ahol sörrel locsolják egymást és pogoznak ész nélkül.

Mondom ezt én, aki régen rockernek vallotta magát...

A rocker csajok nagyrésze, pedig az a túlsúlyos/csúnya lány, aki itt próbálja kiélni kirekesztettségét és frusztrációját.

Viszont a rockerek nem követik a mai trendet, nem rohannak, hogy megvegyék a legújabb ratyi pólót, vagy napszemüveget, nem buzulnak el, hanem elhatárolódnak és lenézik ezeket a divatmajmokat, akik ma népszerűnek számítanak.

2011. márc. 1. 23:56
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Rockernek lenni annyit jelent, hogy nem érdekelnek a sztárhírek, a magazinok tömtelege, nem érdekelnek a kis rinyáló és 13éves emok. A Rock zenék ki mondják ált amit érez az illető, haragát avval is adja ki,esetleg örömét. Érzelmes,de olykor olykor egy fenevad... Én szeretek rocker lenni :) Nem fontos a külsőből ki mutatni, a legfontosabb az h mit hallgatsz. ez is belülről fakad.
2011. márc. 1. 23:56
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
2. válaszadó vagyok. Nem feltétlen kell igénytelennek lenni, ez egy marha nagy általánosítás,és gyorsan verje ki az elméjéből. Dagadt? akiket én ismerek egyik se dagadt, se büdös, és nem szakadt ruhákba jár. Koncerten tény hogy van pár s e g g fej, de akkor nézzünk meg egy diszkót.A rockernek egyébként sem a külsejével kell megmutatni azt hogy ő mi, hanem a belsejével, a zenei ízlésével. Egy stilus nem fogja azt behatárolni milyen egy rock ember. Hisz mindenki más. Vannak rosszabb fajták,akadnak jók.
2011. márc. 2. 00:01
 4/19 Vadmeggy ***** válasza:
100%

1. hozzászóló,

Nyílván vannak kivételek, az én hugom is rocker(bár ő nem tartja magát annak) és teljesen normális alakja van, de azért a nagytöbbségre elmondható, hogy csak fekete cuccokban jár, metallica/tankcsapda póló stb...

Én úgy gondolom, hogy egy embert egy zenei irányzat nem tud meghatározni, én nagyon sokáig hallgattam tankcsapdát, tudtam az összes számukat, amon amarthot, in flames még korpiklaanit, és ensiferumot is. De aztán jött egy alternativ vonal, kispál quimby radiohead, muse. Most főleg elektronikus zenét hallgatok, de úgy gondolom, hogy minden műfajnak megvannak a maga remekművei pl Hendrix gitárszóli. Szerintem nagyon nagy hiba csak egy stílus mellett elhatárolódni és a többit lefikázni, mert ez szűklátókörűségre vall.

2011. márc. 2. 00:09
 5/19 A kérdező kommentje:

Első válaszoló...szerintem nagy tévedésbe vagy...1 éve kerültem a rockerek közé...akkor leltem magamra...de nem isszák le magukat,koncerteken is normálisak,nem csak a sexre gondolnak,sőt többségüknek évek óta komoly kapcsolatuk van...és emellett nem verik át a haverjukat...Nem utálják és nézik le a divatot és a dance zenét...egyszerűen nem érdekli őket ki mit gondol rólúk esetleg másokról...és a rocker bárba ahova járok 1 kövér csaj sincs:)

Sokan tévedésbe vannak a rockal kapcsolatba,de aki olyan 'őrűlt' rocker az szerintem csak a nagymenőségér...

2011. márc. 2. 00:30
 6/19 anonim válasza:
100%
Rockot hallgatnak. azoknem bántanaks enkit sem.
2011. márc. 2. 00:39
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
sex drugs rock n roll ;) amúgy meg leszarni a sztárhíreket, a bulvárt, azt veszel fel amit akarsz és ez nem feltétlenül csak fekete szakadt ruhákból áll, és jólérezni magad meg persze rockot hallgatni
2011. márc. 2. 00:39
 8/19 anonim ***** válasza:
11%
zsíros haj, fekete ruhák :D
2011. márc. 2. 09:11
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

aki rockot hallgat / rocker az írhatna privit ismerkedésre(barát) xD tudom h ez nem egy ismerkedő fórum.de azért hátha.. egyébként igen, a zenéjükből fakad, az érzések, nem érdeklik őket a sztárhírek,a média. és ahogy észrevettem barátságosak,szerethető egyének.

16/L

2011. márc. 2. 11:12
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt is lehet több szinten csinákni. Vannak ugyen ezek a tipikus rockerek.hu-s puruttyatöltelékek, aki még 'lázadásból' meg 'polgárpukkasztásból' rockerek (értsd hülyét csinálnak magukból). Aztán van a huszon-harmincas generáció, azok már tényleg az életérzés maitt vannak ott. Meg persze vannak a veterán harleymedvék, respect nekik.

Azért a legtöbb rocker szeret inni, de felnőtt ember komoly ok nélkül nem issza magát a pad alá. A kocsmázás inkább szociális tevékenység, összeülni a haverokkal, megbeszélni hogy kivel mi van éppen, melyik banda hol játszik stb.

Motorozás, tekók, zenélés, lemez gyűjtés, bőrcuccok, extrém sportok, koncert... ezek inkább elfoglaltságok vagy érdeklődési körök.

Az életérzés, vagy személyiség meg kicsit (intelligensen) bunkó, merész és vad. Egy rockerlány mer szexinek lenni de nem olyan buta libásan inkább vadmacskásan.

2011. márc. 2. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!