Ki szerint mit jelent a Rocker Élet?
Egy rockernek nem feltétlenül van hosszú haja, vagy nem feltétlenül öltözködik feketébe.
A rockerség nem a stílust jelenti, ami inkább sokaknak csak egy divat.
Az a rocker aki szereti a rockot, és ismeri a dalokat, tudja a számoknak a szövegét. Tisztában van vele, hogy hol ad koncertet a kedvenc zenekara. És aki tényleg, saját magától ( és nem a társaság miatt, vagy vagányságból ) szereti a rock zenét!
Ezen a véleményen vagyok...
12/L
utolsó vagyok.
Lehet rocker egy rózsaszínruhás, szőke nő, vagy egy ügyvéd, vagy bárki!
Apukám dobosa volt egy underground rockzenekarnak, az ő ködös fiatalkorából amiket hallottam:
felnyírt haj
szűkfarmer
feliratos pólók
rockzene
vadulás
csajozás
ivászat
motorok
tetkók, piercingek...
tehát a "minőségi" rockerélet ilyen:)
13L
17:43
Amér apukád ezt mondta nem jelenti h ez ennire igaz is,bár lehet.
Anyum és apum is rockerek,de apúm 17 éves korától hűséges anyumhoz,nem issza le magát,csak mérsékelten néha a haverokkal (ezt anyu is csinálja).
Nha meg ott egyik legjobb haverom akinek egy rocker bárja van,egyik legrendesebb ember...És nem a vadulás meg a sex meg a pia az élete...Természetesen vannak ienek is "sex drogs és rock'n'roll" de nem feltétlenül ezek az "igazi rockerek"
Szerintem mindenki aki a rock zenéért él-hal az az igazi rocker.
Jah és amúgy szőke rózsaszines rocker csaj az nincs,az má nem rocker.
Szőke lehet,de rotka a rózsaszin.
Nem a hajról van szó...és általába a sötét rózsaszin ha már arról van szó...de ilyen hello kittys rózsaszinbe öltözött csajszit aki rocker legyen...szerntem nagyon ritka....bár ez az új rock ami mostanába van....nha m1..
amúgy 17/L vok de nem jön be ez a mostani rock stilus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!