Van itt olyan, aki boldog házasságban él minden szempontból kivéve, hogy a szexuális élet szinte teljesen hiányzik a párjával?
Szeritnem az, hogy a szex a legfontosabb, egy divat, ha nektek jó igy, akkor ne csinálj belöle gondot. Ha neked hiányzik, akkor beszéljétek meg, hogy mi a megoldás, amit mindketten el tudtok fogadni (pl. önkielégités, vagy hogy ö téged vmi módon kielégit, stb. - szerintem házibarát vagy alkalmi szexkapcsolat nem fér bele).
A jó házasságban sokkal fontosabb egymás tisztelete, a szeretet, megbecsülés és egyetértés.
Szia!
Nem írtad, hogy mióta vagytok házasok.
Igazából mi csak élettársak vagyunk, de gondolom ez nem számít.
Mi köztünk 15 év a korkülönbség, és a páromnak sincs nagy igénye. Viszont ha van köztünk szex akkor az mennyei.
A nagymamám mondta egyszer: "Ha a szex működik a házasságban, akkor minden fog működni"
Nem tudom ez mennyire igaz. De fontos a jó szex. Én nem tudnám elképzelni nélküle a kapcsolatot. Sokat tud segíteni, ha jól működik a szexuális kapcsolat.
Házasság előtt ez nem derült ki, hogy ilyen kis igényű???
Beszéltél már vele erről?
13.41. vagyok
Hány éves a párod? Az előző kapcsolataiban is ilyen volt, vagy esetleg a gyereketek megszületése után lett ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!