Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki boldog...

Van itt olyan, aki boldog házasságban él minden szempontból kivéve, hogy a szexuális élet szinte teljesen hiányzik a párjával?

Figyelt kérdés
A férjem nagyon jó ember és minden nagyon jó az életünkben, kivéve ezt az egy egyet. Elutasít engem, mert nincs rá igénye (mindig ilyen volt a házasságunk alatt). Mindenhol olvasom itt az oldalon is, hogy a jó szex milyen fontos és anélkül nincs házasság. Szerintetek ez nagyon nagy baj akkor?
2009. okt. 9. 13:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez a sztori tisztára hasonlit az én problémámhoz,neki is merevedési problémái vannak,ezért nem nagyon akar szeretkezni,nagyon rossz,rosszul esik nekem is.Ö volt mar orvosnal is,de csak hebegnek,nem tudnak meg oldast.Szerintem pszihikai okai vannak.
2009. okt. 9. 14:03
 22/29 anonim ***** válasza:

én lány vagyok 23 éves.

A férjemmel mindenszuper, HA fejben énis elengedem magam.

Általában nehezen jön ez össze, mindig valamin aggódom, és a szeretkezésre nem tudok koncentrálni.Ez Pszciho.

Nagyon ellazulok, ha nem vagyok fáradt és kicsit iszom,na akkor minden megy nálam is. Lehet férfinél is beválna...

2009. okt. 9. 14:07
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a másik oldal, azaz a szexuálisan visszafogott férfi. Hiába vagyunk meg nagyon jól a párommal, egyszerűen nincs kedvem és energiám a szexhez.

Este 6-kor érek haza a munkából, amikoris már nagyon fáradt vagyok bármihez. Ha mégis "ráveszem" magam a szexre, akkor nagyon hosszas előjátékra van szükségem, mert egyszerűen nem tudok csak úgy megkeményedni.. mert majd' leragadnak a szemeim. Szeretnék teljesíteni de minél jobban akarom, minél többet agyalok rajta, annál nehezebben megy az egész. Néha már csak mechanikus mozgássá válik az egész, és alig várom hogy vége legyen.

Nagyon szomorú az egész és valószínűleg munka -és beosztásváltás lenne a megoldás, de ez nem így megy. A párom nem panaszkodik, de én tudom hogy a szexuális életünk pocsék.

2009. okt. 9. 14:14
 24/29 anonim ***** válasza:
51%

Ha el tudod fogadni így a helyzetet, tedd azt. Egy jó házasság messze többet ér a szexnél. A párodnak komplex problémája lehet, nagyon érzékenyen érintheti, ha még dokihoz sem hajlandó fordulni, és lehet hogy még meg sem tudja fogalmazni, mi a baj, ha veled sem képes megosztani. Légy tapintatos és megértő, és mondj le a klasszikus szexről, mindkettőtök érdekében. Én akkor is ezt mondom, ha ma az a divat, hogy dűts-boríts, meg szakíts, ha a szex nincs rendben.

Ez nem jelenti azt, hogy ez tabutéma kell legyen. Csak mindig tapintatosan és megértően hozd fel, ha vmit szeretnél vele ezzel kapcsolatban beszélni.

2009. okt. 9. 14:22
 25/29 anonim ***** válasza:
Szex nélkül barátok vagytok. A szex szimbólum egy házasságban, és nem feltétlenül a törődésé vagy az önzésé...
2009. okt. 9. 14:29
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy te szájjal elégíted ki, ő meg téged csak kézzel? Te vedd a szádba, de ő a tiédhez csak kézzel nyúl hozzá? Ebből is látszik, hogy mintha kissé önző lenne... meg aztán milyen érdekes, hoyg ha szájjal csinálod, ezek szerint megy neki...

Mennyi ilyen nő ír be, mindezt összevetni azzal, hogy a férfiak milyen nagyra vannak a szexszel, hát, érdekes... Ha a nőknek igényeik is vannak, akkor hirtelen lelankad a farkinca, vagy mi van?!

2009. okt. 9. 14:57
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Testi kapcsolat nélkül nem párkapcsolat. Úgy olyan mintha max testvérek lennétek.
2009. okt. 9. 15:41
 28/29 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Én a helyedben még most fiatalon lelépnék a párod mellől. Nem azért, mert impotens (hiszen nem az, mert orálisan megy neki), hanem mert 29 évesen fingja sincs a szexről, önző, leszarja hogy te mit szeretnél. Beszélni sem tudsz vele erről. Ez most "csak" a szex-el van így, később pedig majd egyéb dolgokban is így nyilvánul meg!

Nagyon fiatal vagy még, ne hagyd ki az életesből a testi szerelmet! Ez nem csak divat, hanem nagy igazság, hogy jó szex nélkül nincs igazán jó házasság. A testiség az egészséges ember alapvető szükségletei közé tartozik. Azzal, hogy elmondod mit szeretnél még nem kényszeríted rá az akaratod, hiszen nem perverz dolgokat kérsz tőle. Igenis ő az aki keveset nyújt, elutasít téged ezen a téren, tehát ő az aki nem normális a kapcsolatban. Ne te érezd magad ezért kellemetlenül! Ha vele nem jutsz dűlőre akkor keress mást, lépj tovább. Az élet egyik leg fantasztikusabb érzései közé tartozik, mikor látod egy férfin hogy kíván téged! Fantasztikus érezni ahogy megfeszülnek az izmai, ahogy minden idegszálával rád figyel, ahogy csodál! A többit nem részletezem, mert kitiltanak ebből a rovatból:)))

A lényeg, hogy ne hagyd ezt ki, mert mindíg hiányérzeted lesz az életben!

2009. okt. 9. 15:50
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy párkapcsolatban nincs szex,akkor az barátság.Ugyanis pont a szex különbözteti meg a barátságot a szerelemtől.
2009. okt. 11. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!