Van itt olyan, aki boldog házasságban él minden szempontból kivéve, hogy a szexuális élet szinte teljesen hiányzik a párjával?
Figyelt kérdés
A férjem nagyon jó ember és minden nagyon jó az életünkben, kivéve ezt az egy egyet. Elutasít engem, mert nincs rá igénye (mindig ilyen volt a házasságunk alatt). Mindenhol olvasom itt az oldalon is, hogy a jó szex milyen fontos és anélkül nincs házasság. Szerintetek ez nagyon nagy baj akkor?2009. okt. 9. 13:34
11/29 A kérdező kommentje:
Ő 29 éves. Én is mondtam neki, hogy én nem a barátja vagyok, hanem a felesége...de nem velem van gondja. Mondta, hogy a volt barátnőivel is előfordultak merevedési problémák stb. Találtam is ilyen gyógyszert még nagyon régről.
2009. okt. 9. 13:46
12/29 anonim válasza:
szia,
a férjed egy önző ember lehet.Szerintem fontos dolog a szertkezés egy házasságban, kapcsoltban.A szüleim 50-sek, de a mai napig aktívak.Szerintem ennek nem lesz jó vége.Ha nincs sex, akkor ott már nincs semmi...
13/29 A kérdező kommentje:
Ez az, amit nem értek, ugyanis nem önző semmi másban...tényleg minta férj. Fogalmam sincs, hogy mit tehetnék.
2009. okt. 9. 13:47
14/29 anonim válasza:
Szegény, nagyon sajnállak, a férjednek ez egy tök nagy lelkitörés lehet, hogy nem tud bizonyítani.Később majd jön a féltékenykedés, stb...vigyázz
15/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk féltékenyek egymásra. Távkapcsolatban éltünk a házasságunk előtt és közben is egy ideig. Mindent kibírunk együtt ilyen szempontból. Én megadnám neki a lehetőséget, ha akarna bizonyítani, de mintha lusta is lenne a szexhez...több sebből vérzik ez a dolog.
2009. okt. 9. 13:51
16/29 anonim válasza:
Akkor már sejtem a dolgot. Régről visszamaradt potenciagondjai vannak, amik sosem oldódtak meg. Retteg attól, hogy kudarcot fog vallani, így gyakorlatilag feladta a szexet. Valószínűleg már annyit szenvedett miatta, hogy ezt tartotta a legjobb megoldásnak. Szerintem nagyon óvatosan, tapintatosan el kellene beszélgetned vele erről.
17/29 anonim válasza:
szia, akkor még azért gondoltam önzőnek, mert nem tudtam, hogy neki ez olyan betegség forma.Így változik a helyzet, ha nincs rá hangulata sem kedve, akkor nem tudsz vele mit csinálni.Sértésnek veszi, ha felhozoda témát.
18/29 A kérdező kommentje:
Én is úgy látom, hogy potencia problémái is vannak, de mit tehetnék? Orvoshoz nem akar menni. Állítólag már volt régebben és azt mondta vizsgálat nélkül neki, hogy csak a fáradtságtól van.
2009. okt. 9. 13:53
19/29 anonim válasza:
Ez házasság,2-en vagytok, nem csak ő.De egy férfit nagyon nehezen lehet rá venni, ilyen vizsgálatra, mert égő neki.
20/29 anonim válasza:
Én is ugyan ebben a cipőben járok,nem rég vagyok együtt a barátommal,de nem nagyon van oda ö sem a szexért,pedig még 30éves sincs.Én sem vagyok valami nagy szex örült,de ijenkor ugy érzem h nem vagyok elég kivánatos számára.Sajnos vannak ilyen tipusu férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!