Cuki, vagy szánalmas? (a többi lent)
Egyik se.
Nem ezeket a jelzőket használnám rá.
Van közöttük aranyos, szép és kevésbé jó is, de az biztos, hogy nincsenek egy szinten. Nem lehet en bloc elítélni.
A legkisebbeknél az elsőnél egyáltalán nem értem a koncepciót. Mi az a nyakában? Fura.
A fejpántot értem. Nagyon is. Az emberek olyanok, hogy egy full rózsaszínbe öltöztetett babánál is képesek megkérdezni, hogy "kisfiú?". Ez ezredjére már igen fárasztó lehet. Még akkor is, ha alapból nem érdekli az anyukát, hogy ki mit gondol. Ilyenkor azért képes mindent bevetni, hogy legközelebb ne találkozzon ezzel a hozzáállással. Ilyen ez is, hogy a kopasz vagy alig pár szál hajú kislányra fejpántot aggatnak, hogy egyértelműbb legyen a neme.
A második képpel semmi gond nincs. Egy egy évnél idősebb baba vidám nyári ruhában.
A harmadik egy kissé problémás. Az a sál enyhén veszélyes.
Egyébként ilyen korban az a fontos, hogy a gyereket ne akadályozza a mozgásban az öltözet, hanem kényelmes legyen és ne legyen veszélyes sem. Ha ez megvan, onnantól csak a jó ízlés szab határt.
Az ovis lánykák ruháival semmi gond nincs. Nem szánalmas.
Vidám, aranyos. Ha bemégy bármelyik magyar oviba, hasonló összeállításokat látsz. Az ilyen korú kislányok már rendesen "divatoznak". Kikövetelik a ruhát, szoknyát.. még akkor is ha nem az a legpraktikusabb a játékhoz. Ez már 30 éve is így volt.
A kisfiúk öltözéke viszont egyértelműen nem tetszik.
Egyik se tűnik túl kényelmesnek. Az pedig alap lenne.
Tényleg max az ilyen kis divatguru szülőknek jön be,bár így képen aranyos,de azért képzelhetjük,hogy milyen sz*r lehet ilyen kényelmetlen göncben.
A babáknak nem az a dolga,hogy ilyen kis szirszarokban mászkáljanak.
Majd ha modellek lesznek 15 év múlva...
Az 5 éves lányom imád öltözködni, kopogóscipő, pörgős ruha, hajpánt stb. Ha volna annyi pénzem amennyibe a flancos göncök kerülnek simán megvennék neki minden ilyen cukiságot.
Szerintem cuki és csajos. Jó alap, hogy később is mindig szeressen a külsejére és ruhájára adni :)
27L
Szánalmasnak semmi esetre nem mondanám ...
A gyermek úgy is leszed magáról minden olyat amit nem tud elviselni ! Ha meg marad ilyen kis csinibe , biztosan tetszik neki ..
Nem hiszem, hogy bármelyik ruha is kényelmetlen lenne. Ahogy elnézem, egyik ruha sem valami merev anyagból készült, inkább kötött-hurkolt, jól tudnak benne mozogni a picikék.
De ahogy engem a '90-es években anya fel tudott öltöztetni... az már valami:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!