Szerintetek ez ciki vagy cuki?
2012. nov. 3. 23:51
1/16 anonim válasza:
Édeskedvesek, de kb 12 éves korig. Aztán azért már annyira nem cuki, inkább furcsa.
2/16 anonim válasza:
13 évesnek szerintem is kicsit gyerkes már. Érdekes hogy tetszik neked mert ilyen korban általában még azokra a cuccokra is azt mondáj a kortársaid hogy gyerekesen amik simán nem azok még sőt huszo évesen ujra buli hordani öket esetleg. Ez a sapi pont ilyen kategoria szerintem.
3/16 anonim válasza:
Èdes nagyon. Bár lehet, hogy a te korodban furcsa... Kisebb korodban ugye jó, idősebb korodban pedig aranyos, hogy ilyen infantilis vagy :) most lehet, hogy kicsikét furcsa, de hordj ilyet, ha ez tetszik. Érezd jól magad, ez az egyetlen fontos!!! :)
4/16 anonim válasza:
Én ilyeneket 15-30 korosztályon szoktam látni csak, szóval nem látom miért lenne gyerekes. Persze kell hozzá egy stílus, mert egy kosztümhöz biztos viccesen nézne ki... Amúgy nincs vele semmi gond. Semmiképp nem ciki.
6/16 anonim válasza:
Nekem tetszik, bár nem az én stílusom. Semmi esetre sem tartom cikinek, inkább bohém.
7/16 anonim válasza:
Az furcsa, hogy sál is egyben, legalábbis nekem nem tetszik. De az állatfül menő, nekem cicafüles sapim van. Ha neked tetszik, hordd nyugodtan. 16l
8/16 Fanni1713 válasza:
Érdekes, de énis 13 vagyok és én egy kicsit furcsának tartanám ha valaki ilyenben jönne suliba de hordjad ha szeretnéd
9/16 anonim válasza:
Kell hozzá egy stílus de simán hordhatják idősebbek is szerintem
10/16 A kérdező kommentje:
2012. nov. 5. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!