Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki, hogy 18 évesen nem...

Ciki, hogy 18 évesen nem hordok melltartót?

Figyelt kérdés
12-ik osztályba járok,de a mellem mérete elég kicsi(75-ös sincs).Múltkor több idegen lány előtt öltöztem át,és kinevettek,hogy ilyet( [link] hordok,és nem vmi push up-os melltartót.Ez miért volt?
2012. okt. 23. 14:19
 1/10 anonim ***** válasza:
ha nincs mit bele tenni hogy vegyél fel push up-ot...
2012. okt. 23. 14:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyet hordok, 27 vagyok, ciki? Nem. Inkább kényelmes.

A push up nevetséges inkább, több benne a szivacs mint a mell. Elég gáz. Mondd ezt meg a szivacsmellűeknek legközelebb, ha kinevetnek:D

2012. okt. 23. 14:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ó, ismerős a szitu :)

Én is ilyen melltartókat hordtam, az egyetem 2. félévében lett először szivacsos melltartóm, az is csak azért, mert az ilyen szivacs nélkülieken átütött a mellbimbóm és nyáron azért kicsit zavart. Most 24 vagyok és még mindig AA-s melltartó kellene, ha lehetne ilyet kapni itthon, de csak nagyon ritkán találni.

Szóval vagyunk még egy páran akik így vannak vele, mint te. Akik meg kinevettek, elég éretlenek lehettek, próbálj meg nem foglalkozni velük. :)

2012. okt. 23. 14:29
 4/10 anonim ***** válasza:

A betűk ( A, B..) adják a mell méretét. A 75 csak a hátad körmérete centiméterben.

Amúgy ha ezt szereted, akkor hordjad, ha meg cikinek érzed, akkor vegyél másformát. Mással ne foglalkozz.

2012. okt. 23. 16:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki! Én inkább irigyellek! Képzeld, én is 18 éves vagyok, de nekem 80/DD-s a mellem, és nagyon nem szeretem. Kényelmetlen ekkora cicikkel élni, még ha egyesek irigyelnek is, ráadásul én már fiatal korom óta hordok melltartót. Kényelmetlen, fáj a hátam, szóval szerintem csak örülj neki, és hordj nyugodtan ilyet. :) Majd ha lesz egy pasid, vagy ha szexis szeretnél lenni, beszerzel egy csinosabb darabot, addig meg, miért számít, hogy milyet viselsz, ha neked ez kényelmes?
2012. okt. 23. 18:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
nálunk 9.-be minden csajnak push up-ja van..képzelhetitek milyen amikor lehajolnak..sehol semmi:D
2012. okt. 23. 18:50
 7/10 anonim válasza:
NEM CIKI. Aki pedig mást mond, bekaphatja;) Ennyi:)
2012. okt. 27. 00:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehajolnak? Ezt nem értem.
2012. okt. 27. 11:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem ciki.Az a fo hogy kenyelmes legyen.Inkabb az a ciki hogy nehany lanynak alig van valami melle es veszik a push upos melltatokat.
2012. okt. 27. 20:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
8-asnak; úgy értette, hogy akkor általában bepillantást nyerhetnek a kíváncsi szemek a cicikre. A push up ugye meg azt a hatást kelteti, hogy van ott valami, de amikor ezek a hölgyek lehajolnak, nincs semmi ott, csak a melltartó.
2012. okt. 29. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!