Szerintetek rossz, hogy 12 évesen melltartót hordok?
Régebben csak ilyet hordtam, ilyen kis toppot:
De most már ilyeneket hordok:
Eléggé bűntudatom van... Nem igazán van szükségem ilyen szép kis melltartókra, a topp is remekül megfogta. Ugyanis nagyon kicsi a mellem.
Ilyesmi:
Szerintetek hordhatok ilyen melltartókat? Van kb. 3 ami kicsit szivacsos, de azokat ritkám hordom. A többi mind merevítő nélküli.
Köszi! 12/L
szia
hordjad nyugodtan
én 20 éves vagyok de nekem is kb akkora melleim vannak mint neked :D :) én kicsit szivacsosakat hordok
szia
én 14 éves vagyok, és szivacsosokat hordok, mivel nekem picikék a melleim. 12 éves koromban semmi sem volt.
De ha neked nagyobbak a mellei, akkor elég a top is, és ha akarod h nagyobbnak tűnjenek, akkor szivacsosat, bár előnyösebb még a top.
:)
Neked is köszi! :)
Én csak akkor hordok szivacsosat, ha valami olyan ruhám van, amihez csak az jó... De itthonra, vagy tesiórára sokszor sportmelltartót veszek! :)
Nyugodtan hord:)
Amúgy szerintem nem annyira kicsit a melleid:)
Olyan 70-75 A/B körüli lehet:)
Szerintem jó,hogy már ilyenkor elkezdesz melltartót hordani,mert ha nagyon növésnek indulnak és csak toppal fogod meg őket akkor lógósak lesznek a cicijeid,ugye azt meg nem akarod?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!