Ciki 13 évesen 70/B-s melltartót hordani? úgyértem nem túl kicsi?
nem unjátok még ezeket a kamu kérdéseket?
13 évesen inkább menjél barbizni,ne a "melled" mérete érdekeljen.
egyébként meg de,kicsi.de 13 évesen mit vártál?
23 évesen sem lesz ciki, ha "csak" 70B-s melltartót hordasz, nemhogy 13 évesen...
akkor túl kicsi, ha még 18 évesen sincs melled (egyátalán), de mivel te már melltartót is hordasz, ezért feltételezem, hogy van...tehát a válasz: nem ciki
Egyáltalán nem kicsi,de már annyira unalmasak ezek a kérdések...
Ennyi erővel én is megkérdezhetném h 14évesen 75/B nem kicsi??De minek kérdezzem meg ez genetika egyrészt,másrészt pedig úgy is nő még 20-21éves korig a mell,tehát ne aggódj!:)
Örülj neki, hogy csak ekkora!!
Tudod, hogy milyen gáz amikor a pasik először a melled nézik meg utána az arcod?!
80/b-s melltartót hordok és 16 vagyok! Na most én örülnék, ha sokkal kisebb lenne!!!! Nem csak arról van szó, hogy a pasik hogy nézik.. Hanem nagy súly ám ez.. Nekem hírtelen sokat nőtt és tökre fájt miatta a hátam, sőt még most is néha rám jön a hátfájás..
Örülj, hogy ekkora van! És még úgyis nagyobb lesz! Amikorra eljutsz a pasizásig addigra nőni fog a méreted megnyugodhatsz!
én is 13 vagyok és 75 A -t hordok.
lehetne nagyobb. de végülis meg vagyok vele elégedve.
amúgy a 13 évesek 75%-a pasizik... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!