Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaolvasva a régi énedet, hogy miként írtál a barátnődnek FBn, milyen nyálas voltál, sokat beszéltél, szóval kicsit sem férfias, viszont a barátnőd mindennél jobban szeretett, akkor is szánalmas lennék?
A távolság miatt lett vége és valószínűleg sose lett volna vége, annyira stabil kapcsolatról van szó.
Így visszaolvasva nagyon szánalmasnak érzem magam h így viselkedtem, a régi énemet eldobom inkább..
Egy férfi rövid és tömör..
és semmiképp nem nyálas.. de ezt váltotta ki belőlem, leírhatatlan hogy mennyire összeillőek voltunk..
eltelt azóta 3 év és mai napig ír nekem, hiányol és valószínűleg szeret is szinte változatlanul.... én sem tudom elfelejteni őt..
Haggyátok ár a kérdezőt. Én is sokat változtam idők alatt, lassan 2 éve vége.Régen mindenféle hülyeséget kiirtam, folyt ám a nyáltócsa ezerrel. Mostanában már én is tömör vagyok, nagyon sokat változtam. És nálunk is táv miatt lett vge,azért 1000 km sajnos mégiscsak annyi :( Kicsit sorstársamnak érezlek, mert én sose keresem, ő szokott rám írogatni FB-n, viszont van barátja.
Ki érti ezt.. Amúgy nem voltál szánalmas..első igazi szerelem gondolom, te is azt hitted örökké tarthat, ő a lelked fele :) Aztán a sors beleröhög a pofánkba. Ezért ne magad ostorozd :-)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!