Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósom megütötte az egy...

Az anyósom megütötte az egy éves fiamat. Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés

A fiam lerántotta az asztaldíszt anyóséknél, mire anyósom megpofozta! a gyereket.

Nagyon kiakadtam, mert még nagyon kicsi, de most meg az van, hogy arra nevelem a gyerekemet, hogy neki mindent szabad. A férjem megmondta az anyjának, hogy soha nem merje megütni többet, és hogy nem megyünk többet hozzájuk.

2014. febr. 6. 19:30
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
66%
Ugyan az alig 1 éves gyereket még ugymond nevelni se lehet!!! Mert az a gyerek nem tudta h nem szabad lerántani, biztos véletlen volt... Anyum mesélte h én is 4 éves voltam és mamámék megkértek h 'vigyázzak' a hugomra... Ugyan.. Közbe mamámék feladata volt ez, mert anyumék ügyeket intéztek.. Mikor az 1 éves hugom leesett az ágyról, Én lettem lecseszve meg sarokba állitva... Ez olyan nemis tudom h milyen...
2014. febr. 7. 14:36
 42/58 anonim ***** válasza:
54%

Jogosan akadtál ki, nagyon durva amit csinált.

Bár ha látod hogy rángatja a díszt rá kell szólni hogy nem szabad és adni neki egy jobb játékot. Azért a "mindent szabad mert még kicsi" elvnek is vannak határai.

2014. febr. 7. 15:47
 43/58 anonim ***** válasza:
72%
Igazad van. En se hagynam.
2014. febr. 7. 16:54
 44/58 anonim ***** válasza:
79%
Én is elmondtam volna a véleményem anyós pajtinak. Ne üsse meg a gyereket. Pláne ha csak pár órát látja.
2014. febr. 7. 18:04
 45/58 anonim ***** válasza:
40%

Nekünk nincs gyerekünk. De én a férjemmel megbeszéltem hogy ha esetleg lenne, és anyós ilyet csinálna (mert a saját gyerekeit is előszeretettel nevelte pofozással) Egy darabig nem látná az biztos.

Illetve többet nem engedném felügyelet nélkül a gyerekem közelébe. Csak akkor láthatná max, ha ott vagyunk a férjemmel.

A TE gyerekedet anyósodnak NINCS JOGA MEGÜTNI. Megmondom őszintén, ha ezt előttem megcsinálta volna anyós, lehet hogy annyira felmegy bennem a pumpa hogy tőlem kapta volna vissza....tudom nem így kell megoldani a dolgokat...de mégis kinek képzeli magát anyósod?

Én azt csinálnám, hogy kifizetném a díszt anyósnak, jó ideig nem mennénk hozzájuk. (mondjuk fél év) Aztán már csak felügyelet alatt láthatná a gyereket maximum.

Ha még egyszer megcsinálja akkor meg soha többet.

2014. febr. 7. 19:25
 46/58 anonim ***** válasza:
10%
Pontozzatok le de, mar lassan megkovezitek, kerekbetoritek azt a szerencsetlen anyost, akinek lehet, hogy csak ilyedteben jart el a keze. Mar azon megy koztetek a vitta lassan, hogy hany evre tiltsatok el a gyereket tole. Aljon mar meg a menet, o mar azert felnevelt legalabb egy gyereket aki a ferjetek, es gondolom o a legszuperebb minden jelentkezo kozul, mert hozza menntetek, gyereket szultetek neki. Itt nagyon osszejottek a vegletekig csucsszuperanyak, akik soha nem hibaznak, nem cselekednek meggondolatlanul. Csupa-csupa okos szep egeszseges hiba mentes, ptikarendettarto, akar 3 gyerekkel is elbiro, persze akar apanelkuli egyedulallo noszemelyek.
2014. febr. 7. 20:49
 47/58 anonim ***** válasza:
91%

senki nem vonja kétségbe hogy x gyereket felnevelt az az anyós. Igen, megtette. De ez még nem jogosítja fel arra hogy a kérdező 1, EGY ÉVES GYEREKÉT FELPOFOZZA. Ki nem sz.rja le hogy megijedt, megsértődött vagy miért csinálta. A lényeg annyi, hogy más gyerekét ne pofozgassa már fel egy anyós se!

Senki nem mondta hogy az anyák tökéletesek. Hol olvastál ilyet?????? Vagy csak odaképzelted a hozzászólásokhoz?

2014. febr. 7. 20:59
 48/58 anonim ***** válasza:
10%

Komolyan ugy irtok errol a felpofozasrol, mintha olyat kapott volna a gyerek, hogy a fal adta a masikat, lehet, hogy csak meglegyintette.

Hat neharagudj de az irasokbol az jon le, hogy itt szuperanyak halatjak a hangukat csak. Biztos vagyok benne, hogy az anyos mar ezerszer megbanta amit tett.

Egy tortenet az ismeretsegembol.

2.5 kisfu anyos jatszik szerepet a tortenetben. Disznooles, forroviz az udvaron kisfiu szalad beleesik, leforrazza magat, anyos tette oda, Mento-Korhaz-helikopter Pest intenziv-3honap gyerk pesten szulok ingaznak sajna maradando serules is maradt.

Gondolom, itt mar magjan lenne az anyos, de lass csodat felul tiudtak emelkedni a tortenteken, bar az anyos azota is meg mosolyogni se latta senki, nagyon megviselte.

A fiu azota suliba jar koszoni jolvan, imadja a nagymamajat, sot a fiu szulei is hetente latogatjak.

2014. febr. 7. 21:15
 49/58 anonim ***** válasza:
16%
Másrészt, azt írjátok, semmilyen anyós se üsse meg a kérdező gyerekét... ne és ha a kérdező anyja lett volna?? Másrészt meg nem csak a kérdező anyósa, hanem a gyerek NAGYMAMÁJA...és én is kétlem, hogy akkora pofont kapott volna, mert akkor tuti úgy kezdi a kérdező, még később is látszott a gyerek arcán....
2014. febr. 7. 21:39
 50/58 anonim ***** válasza:
én anyámat is ugyan úgy kiosztottam volna ha az én gyerekemet megütné....mert neki sincs joga hozzá. és ő sem láthatta volna többet, csak felügyelet mellett.
2014. febr. 7. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!