Az anyósom megütötte az egy éves fiamat. Jogosan akadtam ki?
A fiam lerántotta az asztaldíszt anyóséknél, mire anyósom megpofozta! a gyereket.
Nagyon kiakadtam, mert még nagyon kicsi, de most meg az van, hogy arra nevelem a gyerekemet, hogy neki mindent szabad. A férjem megmondta az anyjának, hogy soha nem merje megütni többet, és hogy nem megyünk többet hozzájuk.
Jogosan akadtál ki, nagyon durva amit csinált.
Bár ha látod hogy rángatja a díszt rá kell szólni hogy nem szabad és adni neki egy jobb játékot. Azért a "mindent szabad mert még kicsi" elvnek is vannak határai.
Nekünk nincs gyerekünk. De én a férjemmel megbeszéltem hogy ha esetleg lenne, és anyós ilyet csinálna (mert a saját gyerekeit is előszeretettel nevelte pofozással) Egy darabig nem látná az biztos.
Illetve többet nem engedném felügyelet nélkül a gyerekem közelébe. Csak akkor láthatná max, ha ott vagyunk a férjemmel.
A TE gyerekedet anyósodnak NINCS JOGA MEGÜTNI. Megmondom őszintén, ha ezt előttem megcsinálta volna anyós, lehet hogy annyira felmegy bennem a pumpa hogy tőlem kapta volna vissza....tudom nem így kell megoldani a dolgokat...de mégis kinek képzeli magát anyósod?
Én azt csinálnám, hogy kifizetném a díszt anyósnak, jó ideig nem mennénk hozzájuk. (mondjuk fél év) Aztán már csak felügyelet alatt láthatná a gyereket maximum.
Ha még egyszer megcsinálja akkor meg soha többet.
senki nem vonja kétségbe hogy x gyereket felnevelt az az anyós. Igen, megtette. De ez még nem jogosítja fel arra hogy a kérdező 1, EGY ÉVES GYEREKÉT FELPOFOZZA. Ki nem sz.rja le hogy megijedt, megsértődött vagy miért csinálta. A lényeg annyi, hogy más gyerekét ne pofozgassa már fel egy anyós se!
Senki nem mondta hogy az anyák tökéletesek. Hol olvastál ilyet?????? Vagy csak odaképzelted a hozzászólásokhoz?
Komolyan ugy irtok errol a felpofozasrol, mintha olyat kapott volna a gyerek, hogy a fal adta a masikat, lehet, hogy csak meglegyintette.
Hat neharagudj de az irasokbol az jon le, hogy itt szuperanyak halatjak a hangukat csak. Biztos vagyok benne, hogy az anyos mar ezerszer megbanta amit tett.
Egy tortenet az ismeretsegembol.
2.5 kisfu anyos jatszik szerepet a tortenetben. Disznooles, forroviz az udvaron kisfiu szalad beleesik, leforrazza magat, anyos tette oda, Mento-Korhaz-helikopter Pest intenziv-3honap gyerk pesten szulok ingaznak sajna maradando serules is maradt.
Gondolom, itt mar magjan lenne az anyos, de lass csodat felul tiudtak emelkedni a tortenteken, bar az anyos azota is meg mosolyogni se latta senki, nagyon megviselte.
A fiu azota suliba jar koszoni jolvan, imadja a nagymamajat, sot a fiu szulei is hetente latogatjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!