Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósom megütötte az egy...

Az anyósom megütötte az egy éves fiamat. Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés

A fiam lerántotta az asztaldíszt anyóséknél, mire anyósom megpofozta! a gyereket.

Nagyon kiakadtam, mert még nagyon kicsi, de most meg az van, hogy arra nevelem a gyerekemet, hogy neki mindent szabad. A férjem megmondta az anyjának, hogy soha nem merje megütni többet, és hogy nem megyünk többet hozzájuk.

2014. febr. 6. 19:30
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
10%
26#. Ebben mi a gyalázás????
2014. febr. 6. 20:38
 32/58 anonim ***** válasza:
34%
Letörtem volna anyós kezét, úgy helyből.
2014. febr. 6. 21:03
 33/58 anonim ***** válasza:
30%
20:36os: Ne butáskodj! Természetesen nem kételkedik magában, csak szereti a népet uszítani. Ettől függetlenül igaza van, jogosan akadt ki.
2014. febr. 6. 22:11
 34/58 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem akartam uszítani senkit, igen, kételkedtem abban, hogy kiabálnom kellett volna egy nővel, aki az anyám lehetne, bár tudom, hogy nem volt jogos, hogy megütötte a kicsit.
2014. febr. 6. 22:58
 35/58 anonim ***** válasza:
57%

Hasonló szituációba valószínűleg én is így tettem volna, mert más egy fenékre / kézre csapás és egy pofon.

És most előre is ellnézést kérek és önként vállalom a 0%-t de amint megláttam a kérdést rögtön ez ugrott be:

http://www.youtube.com/watch?v=jIf8wnwzZ5M

2014. febr. 6. 23:37
 36/58 anonim ***** válasza:
81%
Egy éves gyereket megpofozni?? Hát normális? Ha már tinikorú az illető és mondjuk direkt lever egy vázát vagy díszt akkor azt mondom oké le lehet teremteni, de azért egy kisgyereket, pláne egy EGY évest még megpofozni nem kéne, legfeljebb rászólni!! Meg az anyós csak ne nevelgesse (így!!). Amúgy meg tényleg tök jó hogy a férjed legalább kiállt melletted. De egyébként kár volt kiírod a kérdést:) Annyi ilyen ütős-verős kérdés van itt mindig, amennyi agresszív ember van, nem is csodálom, hogy páruknak nem tűnik gondnak egy kicsi gyerek felpofozása. Azért mindenért nem kell megütni, nem az a megoldás. Mondom, egy nagyobb, direkt pofátlan gyereknél, amikor mondjuk sokadszor csinált direkt valamit, akkor lehet erélyesebben figyelmeztetni, de áh... Azért még egyébként mehettek oda, de tényleg ne üsse meg többet, én is felszólítottam volna rá.
2014. febr. 7. 01:06
 37/58 anonim ***** válasza:
23%

Én azért kíváncsi lennék, hogy hogy is történt ez az eset... állt a gyerek az asztal mellett, rángatta a terítőt, anyós 3x szólt neki, hogy ne, erre csak azért is, és lerántotta? Mert ebben az esetben, nem azt mondom, hogy megértem, de nem kellene anyóst rögtön ördögnek kikiáltani.

Szóval, kedves kérdező, mi történt pontosan??

2014. febr. 7. 08:10
 38/58 A kérdező kommentje:
Nem, indultunk haza, én a kabátját szedtem össze meg a cuccát, apa kiállt a kocsival, a kicsi meg huncutkodott, nem akart öltözni, bebújt az asztal alá, anyósom szólt neki, meg éán is hogy jöjjön ki, mert megyünk haza, ő meg a terítőben kapaszkodott meg a felálláshoz, és leesett az asztaldísz.
2014. febr. 7. 08:26
 39/58 anonim ***** válasza:
67%

Egy ilyen kicsi gyereket akkor sem pofozunk meg ha direkt húzza le többszöri rászólás után sem.Ilyen kicsit még megfogunk,arrébb viszünk,és elmondjuk,hogy nem szabad.Egymás után hússzor is,mert úgyis visszamegy,hisz fedezi fel a világot.

Anyósom egyszer ütött a fiam fenekére,de az látszott másnap is,csupaszon volt,anyósék nálunk voltak,kismedence fel volt állítva,1 évesen ugye nem volt szobatiszta,kimászott a medencéből,be a konyhába és tapsikolt hogy rápisilt a linóleumra.Erre anyós hatalmasat csapott a fenekére,hogy nem szabad benn pisilni.Miután megvigasztaltam a fiam,utána nem tette zsebre amit kapott anyós,és még ő csodálkozott,hogy kb 2 évig nem engedtem be a házunkba,és én sem mentem a gyerekkel hozzájuk csak karácsony és húsvét másnap,párommal egyetértésben.

2014. febr. 7. 08:47
 40/58 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem nem az ő dolga a nevelés. Ha hirtelen meg is szalad a keze, ne érezze utána úgy, hogy jogosan tette, amit tett, mert nem. Megértem, hogy kibuktatok, én is kibuktam volna.

Nekem is pici gyerekem van és előfordul hogy ráütök a kezére jelzés értékkel, de az akkora legyintés, hogy meg sem érzi, csak érti hogy rosszat csinált. Mástól még ennyit is rossz szemmel nézek, hiszen az én gyerekem, hagy neveljem úgy, ahogy én szeretném. Megjegyzem én sem érzem jól magam tőle, ha már annyira elpattan az agyam, hogy ráütök a kezére. Sőt... Ha más tenné, akkor valószínűleg anya oroszlánként vetném rá magam, hogy mit képzel magáról...

2014. febr. 7. 12:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!