Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósom megütötte az egy...

Az anyósom megütötte az egy éves fiamat. Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés

A fiam lerántotta az asztaldíszt anyóséknél, mire anyósom megpofozta! a gyereket.

Nagyon kiakadtam, mert még nagyon kicsi, de most meg az van, hogy arra nevelem a gyerekemet, hogy neki mindent szabad. A férjem megmondta az anyjának, hogy soha nem merje megütni többet, és hogy nem megyünk többet hozzájuk.

2014. febr. 6. 19:30
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
69%

hát ez nagyon dúrva! hogy volt képes egy 1 évest felpofozni.?!

előszőr azt hittem hogy csak a fenekére paskolt egyet-de ez felháborító!

2014. febr. 6. 19:50
 12/58 anonim ***** válasza:
79%
Én nem hiszek ebben a modern liberális baromságban, hogy ha hozzáérünk a gyerekhez, az már bántalmazás. De soha nem jutna eszembe megpofozni egy gyereket. A sajátomat sem, nem hogy más gyerekét, akármilyen közeli rokoné! Rácsapni egyet a kezére vagy a fenekére egész más, ha többször is rászólok, elviszem onnan és mégse fogad szót (egy normálisan nevelt egyéves már bőven érti, mit jelent az, hogy nem szabad). Megértelek, én is kiakadtam volna a helyedben.
2014. febr. 6. 19:50
 13/58 anonim ***** válasza:
21%
Bababaráttá kell tenni a lakást, tehát törékeny diszeket nem érdemes kitenni, amit a baba is elér. Más életfelfogás, ezért lehet elég lett volna megbeszélni anyóssal, hogy a mai világban már másképp neveljük a gyerekeket, stb.stb... és ha nem érti meg, meg nem együttmüködő akkor kilátásba helyezni, hogy nem megyünk akkor oda.. Mert anyós is már lehet második gyerekkorát éli, és most csak a düh van benne, meg hogy hálátlanok vagytok, nem érti meg más kor, más nevelési elvek.
2014. febr. 6. 19:55
 14/58 anonim ***** válasza:
9%

Igy van szerintem felis kellene jelenteni, meg az orszagbol is el koltoznek ha az anyosom ilyet csinalna, nem lennek vele egy orszagba sem tobbet. Sot a ferjemtol kovetelnem, hogy a csaladi nevet is cserelje le. Hat megal az esz, hogy mik vannak, hogy meri megpofozni...

Amerikaban meg mar 2-3 evesek lovoldoznek.

2014. febr. 6. 19:59
 15/58 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó, egy egy éves nem sokat fog fel egy pofonból, azon kívül, hogy te nem szereted őt.
2014. febr. 6. 20:01
 16/58 anonim ***** válasza:
15%
Én sem hagytam volna annyiban, jól ráordítottam volna a purgyéra!
2014. febr. 6. 20:01
 17/58 A kérdező kommentje:
Na jönnek...
2014. febr. 6. 20:02
 18/58 A kérdező kommentje:
Mi az a purgyé?
2014. febr. 6. 20:03
 19/58 anonim ***** válasza:
83%
Valóban nem kellett volna megütnie. Egy ki**szott dísztárgy miatt? Annyit vehet a kacatárusoknál, amennyit nem szégyell.
2014. febr. 6. 20:05
 20/58 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, a "purgyé" kifejezés a gyereket jelenti, cigány szlengben. Ne is törődj a hülye trollokkal, unatkozó 12 éves kisp.öcsök.
2014. febr. 6. 20:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!