Lehet hogy csak felfújom az egészet. De mit tegyek?
Szóval az anyósomnak csak egy gyereke van, a férjem. Mikor ő olyan 3-4 éves lehetett, akkor anyósomék elváltak és a perben az apósom kapta meg a gyámságot.
Van egy 4 hónapos kislányunk és mióta megszületett az anyósom minden áldott nap itt van. Ő akarja fürdetni, pelenkázni, etetni meg mindent ő szeretne csinálni. A múltban történtek miatt legtöbbször hagytam hogy pelust cseréljen, meg hogy megfürdesse, örülök hogy segít. Azt hozzáteszem, hogy mindig hoz magától valami kaját hogy együk azt mert hogy az én főztöm milyen rossz. (Pedig mindenki más dicséri!) Egyik délután, mikor sütit sütöttem magára hagytam a kicsit az anyósommal. bementem a szobába és azt vettem észre hogy az anyósom mellre helyezte a kicsit! Nem tudom mitévő legyek, sajnálom őt, de elveszi az örömömet és egy kicsit féltékeny is vagyok. A férjemet már nagyon idegesíti az anyja, úgyhogy ha megkérném hogy beszéljen vele, akkor valószínűleg kiabálna vele.
Szerintem beteg és kezdi azt képzelni, hogy a gyereked az övé. Ki akar téged túrni, mint anyát és feleséget.
Ha tényleg jól értem és szoptatni kezdte a gyermeket-én mikor megláttam volna, biztos kipenderítem. Azonnal. (Tudva a hátterét, valószínűleg finoman.)
Azon csodálkozom, hogy nem te sokalltál be először, hanem a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!