Ez szerintetek helyén való? Esetleg felfújom?
Lányom 20éves, a vőlegénye 25, ő külföldön dolgozik, havonta, mikor hogy nálunk tölt 1 hetet, mert ugye akkor jön haza és hadd legyenek együtt.
Semmit nem kérek hogy pótoljanak, mondjuk a lányom ad max 5.000 van hogy csak 2.000 de nem várom el.
Voltunk vásárolni, 4esben, az én férjem, én lányom és vőlegénye, jönnek mosóporral a kezükbe, és megkérdezték hogy én kérek-e??!! Néztem nagyon hát nem, és hogy az kinek lesz? A fiú szüleinek! Hát rendben gondoltam, de azért számomra furcsa, mert a lányom a " család mosószerét " használja, úgy értem hogyha a barátjára kimos, ami természetes is, csak fúrcsálom hogy a fiú anyja nem moss rá, mégis ő kap mosóport, pedig ha hiszitek hanem, a 1éve dolgozik külföldön én minden hónapba úgy pakolok mint a saját fiamnak, az ő szülei viszont egy nagy semmit, viszont kérni pénzt annál többet, ami korántsem helyén való.
Sajnos ezt itt szeretném kibeszélni, mert ha nekik mondom akkor már szépen nem tudom mondani. Ti mit gondoltok??
felfújod.
Fogalmad sincs, nem a fiú anyukája kérte-e meg őket, hogy ne haragudjatok, itt a pénz, ha úgyis vásárolni mentek, hozzatok mosóport...
Tudom, biztos nem így volt, satöbbi.
Szerintem felfújod. Ahhoz semmi közötök, hogy a fiú hogy segít a szüleinek, az az ő dolguk.
Arról beszélhettek, ha sok az a havi egy hét, amit nálatok tölt. Az ő szüleinél miért nem lehet a lányod ilyenkor egy hetet?
Nem értem. Ha a ti pénzeteken akarták venni, akkor nyilván bunkóság.
Ha a sajátján, akkor nem mindegy? Hát nem azt vesz magának/a szüleinek, amit akar?
"én nem kérdezném meg hogy kell-e a mosópor hanem megvenném, ti megkérdeznétek ha a fiú helyében lennétek és hogyha azt mondaná nem akkor hagynátok...ha a te vejed/mennyed így csinálná nem éreznétek azt hogy milyen fura a helyzet?"
Na én például megkérdezném. És ha azt mondaná az anyós, hogy nem kell, akkor nem venném meg, mert nem erőszakolom rá, ha nem akarja. És ha tőlem kérdezné valaki, és annak ellenére, hogy nemet mondok, megvenné, nem örülnék. Mert pl. esetleg olyan márkát hozna, amivel én nem szeretek mosni.
Szerintem az a baj, hogy nem tisztáztátok a helyzetet ez elején, aztán gyűlt a feszültség, most meg itt van a baj, már nem is tudnál velük rendesen beszélni, annyira bosszant a dolog.
Mondd azt legközelebb, hogy legyenek a fiú szüleinél. Ennyi. És nincs gnod. Az anyagiakat meg majd megoldják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!