Ez szerintetek helyén való? Esetleg felfújom?
Lányom 20éves, a vőlegénye 25, ő külföldön dolgozik, havonta, mikor hogy nálunk tölt 1 hetet, mert ugye akkor jön haza és hadd legyenek együtt.
Semmit nem kérek hogy pótoljanak, mondjuk a lányom ad max 5.000 van hogy csak 2.000 de nem várom el.
Voltunk vásárolni, 4esben, az én férjem, én lányom és vőlegénye, jönnek mosóporral a kezükbe, és megkérdezték hogy én kérek-e??!! Néztem nagyon hát nem, és hogy az kinek lesz? A fiú szüleinek! Hát rendben gondoltam, de azért számomra furcsa, mert a lányom a " család mosószerét " használja, úgy értem hogyha a barátjára kimos, ami természetes is, csak fúrcsálom hogy a fiú anyja nem moss rá, mégis ő kap mosóport, pedig ha hiszitek hanem, a 1éve dolgozik külföldön én minden hónapba úgy pakolok mint a saját fiamnak, az ő szülei viszont egy nagy semmit, viszont kérni pénzt annál többet, ami korántsem helyén való.
Sajnos ezt itt szeretném kibeszélni, mert ha nekik mondom akkor már szépen nem tudom mondani. Ti mit gondoltok??
Nem tudom, hogy milyenek a fiú szülei. Viszont, ha igaz, amiket írsz, akkor később még nagyobb bajok lesznek belőle.
Majd ha a lányodék gyereket akarnak, de a másik szülők akkor is elvárják, hogy a fiúk nekik adjon pénzt, az elég gáz lesz.
Értem én , hogy segítsünk a szülőkön, de azért ők is megemelhetik a popójukat, s elmehetnek dolgozni.
Anyámék dolgoznak, de ha kint dolgozok külföldön és egymagam keresek 3x annyit, mint ők ketten együtt, akkor még jó, hogy veszek már nekik mosóport meg ilyen szarokat.
Költöttek rám eleget vagy 20 év alatt.
Én inkább örülnék neki, hogy ilyeneket vesz nekik, nem az van, hogy csak nyomja oda a pénzt.
Normális ember gondol a saját családjára.
De ez milyen önző gyerekes megközelítés már, hogy miért vesz az anyjának mosóport, mikor nálunk van kimosva a ruhája. Igaz, hogy én mondtam, hogy nem kell.
Nálunk is mennyiszer úgy volt, hogy a férjem pakolta a bevásárló kocsit, ő fizetett a végén, és én mondtam, hogy mit pakoljon, meg én kérdeztem anyámékat, hogy nekik kell-e ez vagy az. Most ebből is ügyet csinálni, hogy miért a lányod kérdezte meg? Legalább az van, amit ő mond. Ha azt mondja a pasijának, hogy vegyél anyáméknak mosóport, akkor vesz. Örülj neki, legalább nem úgy áll hozzá a gyerek, hogy kussoljál én kerestem.
Értsétek meg, hogy itt nem a mosóporon van a lényeg.
Mi mondjuk sokat vagyunk nálunk (már elköltöztünk de előtte itt laktunk), de kajálni itt is, ott is szoktunk.
Ha látom, hogy valami akciós, akkor fogok belőle, és veszek/viszek anyámnak meg anyósnak is. Nem felhívom és megkérdezem, hogy kell-e, hanem megfogom és megveszem. Pont.
Itt sem a fiú kérdezett rá, hanem a saját lánya, mert gondolom ismeri már az anyját, és látta az arcán, hogy furcsállja a dolgot, így kerülendő a kényes szitut, rákérdezett.
Én megértelek, kérdező.
Helyedben én is egyszer-egyszer megkérném őket, "Menjetek már, vegyetek egy kis csirkecombot, hogy tudjak majd csomagolni a Zolinak, ha megy vissza!" - így érzik, hogy nekik kell, ki is fizetik. Rá lehet nevelni őket, nem kell konkrétan mondani. Bár a lányoddal szerintem vagy olyan viszonyban, hogy egyszer megemlítsd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!