Anyósomék olyan házassági szerződést akarnak aláíratni, amire én nem vagyok hajlandó. Mit tennétek?
Párom felvetette, hogy házasodjunk össze titokban, de mivel én egyke vagyok, nem érzem ezt fairnak az én szüleimmel szemben.
Mit tegyünk?
Nincs bajom alapból a házassági szerződéssel, bele is mentem. De ezt így, ilyen formában nem írom alá.
A párom is megmondta, hogy nem kell szerződés, de azzal fenyegetőznek hogy akkor nem jönnek el. Tudom, hogy ez rosszul esne páromnak.
'fenyegetoznek'? es akkor mi van? bedurcaznak, mint egy ovodas?
ha a parod es te nem akarjatok, akkor nem lesz szerzodes, es kesz. az irod, 'eroszakosak'; ajjaj, te meg nem tudod micsoda darazsfeszekbe nyultal ezzel a hazassaggal. nagyon surgosen tegyetek a helyere a 'mamat', mert nem sokaig fog tartani a hazassagotok. ha mar elore beleszol, hogy mit hogyan csinaljatok, annak rossz vege lesz.
meg valami: ezt a parodnak kell elintezni, nem neked, mert az o szulei. ha nem intezi el, keseru evek varnak rad, amig a 'mama' el...
'Ők nevelték fel a páromat, páromnak nagyon jó gyerekkora volt, mindig mindenben támogatták.'
de mindez semmifele jogalapot nem teremt ahhoz, hogy beleszoljanak az eletebe, a hazassagaba. gondolom kesobb azt is megszabnak, hogy hany fiut es lanyt kell szuljel NEKIK.
ha a parod nem 100%-osan melletted all ebben a kerdesben (akar a mamaval valo sulyos konfrontalodas aran is), MENEKULJ, amig nem keso.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!