Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék olyan házassági...

Anyósomék olyan házassági szerződést akarnak aláíratni, amire én nem vagyok hajlandó. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Párom felvetette, hogy házasodjunk össze titokban, de mivel én egyke vagyok, nem érzem ezt fairnak az én szüleimmel szemben.

Mit tegyünk?

2014. jan. 14. 13:53
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

Nincs bajom alapból a házassági szerződéssel, bele is mentem. De ezt így, ilyen formában nem írom alá.

A párom is megmondta, hogy nem kell szerződés, de azzal fenyegetőznek hogy akkor nem jönnek el. Tudom, hogy ez rosszul esne páromnak.

2014. jan. 14. 14:03
 12/46 anonim ***** válasza:
78%
ezt én se írnám alá, végül is párod ötlete jó, hogy házasodjatok titokba, ebből majd megtanulják, hogy ne szóljanak bele a dolgaitokba ( amúgy anyós dolgozik valamit? ő gazdag volt amikor megházasodott? )
2014. jan. 14. 14:03
 13/46 anonim ***** válasza:
81%
akkor nem jönnek el, én csak röhögnék rajtuk
2014. jan. 14. 14:04
 14/46 anonim ***** válasza:
81%
Akkor házasodjatok ugy,hogy ott van mindenki,kivéve anyósék.
2014. jan. 14. 14:04
 15/46 anonim ***** válasza:
85%
"azzal fenyegetőznek hogy akkor nem jönnek el" akkor két hellyel több lesz.
2014. jan. 14. 14:05
 16/46 anonim ***** válasza:
76%
szerintem még most menekülj.. ha gyereketek lesz azt milyen szerződésben fogjátok rögzíteni, hogy a nagyszülők milyen arányban láthatják a gyereket?
2014. jan. 14. 14:05
 17/46 A kérdező kommentje:
Tényleg ez lenne a megoldás, hogy akkor ne jöjjenek? Ők nevelték fel a páromat, páromnak nagyon jó gyerekkora volt, mindig mindenben támogatták.
2014. jan. 14. 14:07
 18/46 anonim ***** válasza:
84%

'fenyegetoznek'? es akkor mi van? bedurcaznak, mint egy ovodas?

ha a parod es te nem akarjatok, akkor nem lesz szerzodes, es kesz. az irod, 'eroszakosak'; ajjaj, te meg nem tudod micsoda darazsfeszekbe nyultal ezzel a hazassaggal. nagyon surgosen tegyetek a helyere a 'mamat', mert nem sokaig fog tartani a hazassagotok. ha mar elore beleszol, hogy mit hogyan csinaljatok, annak rossz vege lesz.

meg valami: ezt a parodnak kell elintezni, nem neked, mert az o szulei. ha nem intezi el, keseru evek varnak rad, amig a 'mama' el...

2014. jan. 14. 14:08
 19/46 anonim ***** válasza:
80%

'Ők nevelték fel a páromat, páromnak nagyon jó gyerekkora volt, mindig mindenben támogatták.'

de mindez semmifele jogalapot nem teremt ahhoz, hogy beleszoljanak az eletebe, a hazassagaba. gondolom kesobb azt is megszabnak, hogy hany fiut es lanyt kell szuljel NEKIK.

ha a parod nem 100%-osan melletted all ebben a kerdesben (akar a mamaval valo sulyos konfrontalodas aran is), MENEKULJ, amig nem keso.

2014. jan. 14. 14:10
 20/46 anonim ***** válasza:
92%
Mennyi a megtakarításotok és a fizetésetek? Nem mindegy, hogy a férfi havonta 6 milliót keres, a feleség pedig 200-at vagy kisebb a különbség. A 80-20% viszont kicsit durva. A vőlegényed felnőtt férfi, ha nem tetszik neki a dolog, álljon a sarkára.
2014. jan. 14. 14:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!