Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Penészes tányér anyóséknál?...

Penészes tányér anyóséknál? Ezek után ott ennétek?

Figyelt kérdés

Párom keresett valamit anyóséknál(szülei) a szekrényben és azt mondta, talált egy nagy tényérkupacot, ami csupa penész volt, szinte mozgott!!!

Anyósom amúgy sem híres a tisztaságáról, sem a higiéniáról, de ez sok volt... Ráadásul van egy 8 hónapos kislányunk is.

Ezek után ti ott ennétek?

2013. dec. 29. 11:20
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Első.. akkor ezek szerint te is penészes tányérból szoktál otthon enni, vagy nem vagy a higiénia bajnoka. Hajrá, jó étvágyat:-)
2013. dec. 29. 11:25
 2/10 anonim ***** válasza:
33%

Ó drágám, nem nem!!!

De volt már, hogy láttam penészes tányért, és nem szaladtam GYK-ra, hogy fúúúúj, képzeljétek mi történt...

2013. dec. 29. 11:33
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Én leszedném a szekrényből és elmosnám az tuti, így legalább jó fej leszel, meg talán a célzást is megértik. Én pl. sose értettem mikor kicsi is voltam meg most is mikor megyünk nagyszülőkhöz akkor anyum is elvárja, hogy mamám elé tegyen mindent kaja után eszébe nem jutna senkinek se elmosogatni, vagy segíteni összepakolni. Szóval ha anyósnál vagy, az már olyan mintha otthon lennél, nyugodtan te is kirámolhatsz a szekrényből mondván, hogy "anyuka látom sok dolga van segítek egy kicsit" stb...
2013. dec. 29. 11:34
 4/10 anonim ***** válasza:
15%

Nem értem a problémát!

Nekünk van egy jó pár tányérunk amik használatban vannak, nyilván náluk is így van, és az már ezer éves ami penészes, kész! Nem kell kreálni a problémát!

2013. dec. 29. 11:34
 5/10 anonim ***** válasza:
32%
Nálad nincsenek nem használt tányérok? Nah azok lehetnek penészesek...
2013. dec. 29. 11:37
 6/10 anonim ***** válasza:
79%

Aki lehurrogta a kérdezőt:

- ne mondjátok, hogy jó szájízzel ennétek egy olyan helyen tökmindegy, hogy anyósnál, vagy máshol -, ahol a szekrény tele van penészes tányérokkal.

- ha anyós nem szimpatizál a kérdezővel, akkor nem olyan, mintha hazamenne.

- ha anyósoméknál vagyunk nagyon szívesen megcsinálok bármit, ebéd után mindig én mosogatok, de azt, hogy kiszedjem a szekrényből a tányért, mondván, hogy "bocsi ez mocskos, és látom nem érsz rá, ezért elmosogatom" számomra elképzelhetetlen.

Kérdező: a ház többi helyiségében, részében is találsz ilyen nagyfokú koszt, vagy ez csak egyszeri alkalom volt? Ha igen, akkor ne verd nagydobra, diszkréten nézd meg majd legközelebb a tányérok-evőeszközök állapotát.

Ha jó viszonyban vagy anyósoddal, akkor meséld el neki, hogy éppen a saját otthonodban az egész konyhát kitakarítottad, szekrényeket is belül, és mit szólna, ha nála is megtennéd ezt? Mert kedved van hozzá. Nem számít, ha nem, így talán megnyugodnál, hogy te mosogattad el, és akkor egyrészt egyszer tiszta lesz minden, másrészt le tudod mérni, hogy anyósod rendetlen, vagy véletlenül történt valami, és azért lett penészes az a tányérkupac.

2013. dec. 29. 11:41
 7/10 anonim ***** válasza:
az anyosom is ilyen, söt a nagymamámnál is ilyenek a tányérok. (a nagymamám szeme sajnos már nem a régi, neki fel se tünik) de szerintem nincs ezzel semmi gond, mi mindig áttöröljük a tányérokat egy tiszta konyharuhával, amik a szekrény alján vannak, (egyébként nálunk ezek vendégváros tányérok, ezért nem napi használatban vannak,- ha szükséges elmossuk öket) anyosomnál meg mindig én teritek és én is mosogatok el, ha látom, hogy valamelyik tányér vagy evöeszköz nem olyan tiszta elmosom, és kész...
2013. dec. 29. 11:43
 8/10 Amado atya ***** válasza:
69%

Súlyos problémák ezek, bizony.

Szivacs, ultra, flóraszept mindent megold. Lehet, hogy az öregeknek nem túl jó már a látásuk.

Én is elmosogatok egyetlen szó nélkül anyám után, neki se túl jó már a látása. Ez van, korral jár.

2013. dec. 29. 13:32
 9/10 anonim ***** válasza:
35%

A nagypapáéknál (56 éves, felesége 50... nem hajlott egyik se) sosem mossák el rendesen a tányérokat és mindig zsírosak, mikor előveszik őket. Először törölgettem meg mosogattam őket, de már 7 éve oda járunk, most már inkább az ebédelést is kerülöm, ha muszáj ott eszünk és akkor mindent mosok.

A ciki, hogy ebédelés előtt?!

2013. dec. 29. 14:04
 10/10 anonim ***** válasza:
87%

"Én leszedném a szekrényből és elmosnám az tuti, így legalább jó fej leszel, "

Nem lesz jófej. Sőt. Kritikának fogják venni. Nekem egyszer anyósom adott egy zománc edényt kölcsön. Fehér volt valamikor, de náluk tiszta barna lett a színe. Én kitakarítottam mielőtt visszaadtam, olyan lett, mint új korában. Erre mint utólag kiderült, még én voltam a felvágós, meg nagyképű (?) csak azért, mert kifehérítve, tisztán adtam vissza a fazekát.

2013. dec. 31. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!