Miért utálja mindenki az anyósát?!
Én nem értem.. Én pl. én nagyon jól kijövök az anyóssal fiaként szeret.:) Nekem pedig ő a második anyukám:) 6éve eggyütt vagyunk a párommal és egyszer sem hangolt a párom ellen..
Majdnem 2 évet laktunk az anyósomnál egy hangos szó nem volt. De úgy veszem észre a mai fiatalok ha össze jönnek már vita van az anyóssal.. miért van ez?!
28/F
En nagyon szerettem anyosomat,de sajnos eleg fiatalon meghalt.Mi is egyutt eltunk,ennek ellenere nem voltak koztunk ellentetek.Epp ellenkezoleg,azt mondta,orul,hogy vegre van egy lanya is.Valoban ugy szeretett,mintha a lanya lettem volna,es en is ugy fordultam hozza mint egy potanyukahoz,mert az enyem nagyon messze lakik.
Sajnalom,hogy mar nem lehet velunk.
Szerencsés vagyok, mert jól kijövök az anyósjelölttel. Pedig én vagyok a lány és a barátom egyke. Ennek ellenére viszont anyukájs hamar megkedvelt és mondta már azt is, hogy milyen jó, hogy a fia mellett most már van egy lánya is.
Amúgy szerintem az anyós és a meny között azért tud feszültebb lenni a viszony, mert a nők több mindenen össze tudnak kapni. Pl.: mikor jön a meny, akkor új szokásokat is hoz magával a háztartásba és sok anyós ezt nehezen tolerálja, és ellenséget kezd látni a menyben, pedig csak arról van szó, hogy ahány ház annyi szokás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!