Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért utálja mindenki az...

Miért utálja mindenki az anyósát?!

Figyelt kérdés

Én nem értem.. Én pl. én nagyon jól kijövök az anyóssal fiaként szeret.:) Nekem pedig ő a második anyukám:) 6éve eggyütt vagyunk a párommal és egyszer sem hangolt a párom ellen..

Majdnem 2 évet laktunk az anyósomnál egy hangos szó nem volt. De úgy veszem észre a mai fiatalok ha össze jönnek már vita van az anyóssal.. miért van ez?!

28/F

2013. dec. 28. 20:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

En nagyon szerettem anyosomat,de sajnos eleg fiatalon meghalt.Mi is egyutt eltunk,ennek ellenere nem voltak koztunk ellentetek.Epp ellenkezoleg,azt mondta,orul,hogy vegre van egy lanya is.Valoban ugy szeretett,mintha a lanya lettem volna,es en is ugy fordultam hozza mint egy potanyukahoz,mert az enyem nagyon messze lakik.

Sajnalom,hogy mar nem lehet velunk.

2013. dec. 29. 09:59
 22/25 A kérdező kommentje:
Utolsó. Részvétem :/
2013. dec. 29. 10:15
 23/25 anonim ***** válasza:

Szerencsés vagyok, mert jól kijövök az anyósjelölttel. Pedig én vagyok a lány és a barátom egyke. Ennek ellenére viszont anyukájs hamar megkedvelt és mondta már azt is, hogy milyen jó, hogy a fia mellett most már van egy lánya is.

Amúgy szerintem az anyós és a meny között azért tud feszültebb lenni a viszony, mert a nők több mindenen össze tudnak kapni. Pl.: mikor jön a meny, akkor új szokásokat is hoz magával a háztartásba és sok anyós ezt nehezen tolerálja, és ellenséget kezd látni a menyben, pedig csak arról van szó, hogy ahány ház annyi szokás..

2013. dec. 29. 21:38
 24/25 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem az anyósomat, mindenben számíthatok rá és persze ő is számíthat rám. Olyan mintha Ő lenne a második anyukám. Volt olyan hogy a párommal egy kis hülyeségen össze vesztünk és a párom elmondta az anyukájának, hogy mi volt a probléma. Anyósom csak annyit mondott neki: "Fiam te nagyon hülye vagy, ugye tudod, hogy nincs igazad?" A párom köpni-nyelni nem tudott, mert azt hitte, hogy az anyukája majd mellé áll. :)
2013. dec. 29. 22:37
 25/25 anonim ***** válasza:
Én szeretem az anyósomat. Mikor még egyetemisták voltunk kb. 2 hetente mentünk hozzájuk, sokkal szorosabb volt a kapcsokatunk, most azért, hog yévi 2-3 alkalommal tudunk csak taláékozni, már nem olyan szoros, de nagyon szeretem.
2013. dec. 30. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!