Miért képzelik azt, hogy mindenki az anyósánál lakik?
Azért, mert olyanokon megy a vita meg a sértődés, hogy el nem tudom képzelni máshogy a helyzetet, mint hogy együtt laknak. És mivel a menyek írnak dühöngve/sírva, így gondolnám, hogy anyós pajti a háztulaj.
Aztán igen, jön a döbbenet, hogy nem is laknak együtt, ekkor akadok ki. Hogy lehet akkor az, hogy nem lehet elküldeni valakit melegebb éghajlatra?
Mi is laktunk sajnos átmenetileg anyósnál, sokat lenyeltem, de szerencsére nem tartott sokáig a saját lakás vétele. Aztán az utolsó csepp a pohárban már akkor volt, mikor eljöttünk. Volt vagy fél évi durci, aztán azóta sokkal jobb a viszonyunk, nem szervezkedik a hátam mögött, nem keresi, hogy mibe köthet bele, nem akar a gyerekekről és a főzésről kioktatni, nem akarja rám erőltetni a saját ízlését és elfogadja a nem választ is tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!