Miért utálja mindenki az anyósát?!
Én nem értem.. Én pl. én nagyon jól kijövök az anyóssal fiaként szeret.:) Nekem pedig ő a második anyukám:) 6éve eggyütt vagyunk a párommal és egyszer sem hangolt a párom ellen..
Majdnem 2 évet laktunk az anyósomnál egy hangos szó nem volt. De úgy veszem észre a mai fiatalok ha össze jönnek már vita van az anyóssal.. miért van ez?!
28/F
Pl a férjem kifejezetten kedveli az anyukámat.
Én is nagyon szerettem az anyósom, de sajnos tett róla, ogy ne kedveljem..
Azt magas ívben le..arom, hogy velem mit csinál(gonoszkodásra gondolok) de azt nem ahogy a fiával viselkedik..
Elvileg szereti nagyon, sőt túlaságosan is erre az esküvőnket majdnem tönkretette..vagyis a férjem majdnem hazaküldte..
És meg csak észre sem vette magát.
Aztán még volt pár húzása, kiderült,mhogy nekem csak jőpofizik, közben meg fúr.
Pedig én úgy gondoltam szeret...
Szemtől szemben "szeret" is..
Nem utálom, csak nem tudok megbocsájtani...tudom, hogy túl kellene lépni, prőbálkozom is, de akkor kindg mondd vagy tesz valamit, hogy ne sikerüljön.
Kétszínű...tényleg mindenkinek a szemébe nyálasan kedves..egy ideig tényleg el is hittem, hogy ilyen...de szerencsétlen sógornőmet is fúrja, szembe meg kedves vele..de olyan szintem h a sógoromnak az orrom előtt mondja h hagyja el, emrt iylen meg olyan...
Aztán egy beszélgetésnék a sógorom hötyögte el, h ellenem is ezt teszi...
Most ezzel mit lehet kezdeni?
Én tényleg itt gyakorin is védtem az anyósokat:(
Kedves 2. Hát nagyon sajnálom:/
Kedves 4. Van benne valami :(
Köszönöm a válaszokat:)
én az anyóst szeretem,az apósomat utálom..
de van rá okom..
Szerencsére nekem is olyan az anyósom, mint a 2. anyukám.... :)
Viszont meg tudom érteni azt is, aki nem jön ki vele. A férjem előtti 2 hosszútávú párkapcsolatomban az egyik anyósjelölt tipikus minden lében kanál, tudálékos, tukmálós volt, a másik meg egy rosszindulatú pletykás banya (nagyon későn szült, kb. a nagymamája lehetett volna az illetőnek egyébként)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!