Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha van rá oka valakinek, és...

Ha van rá oka valakinek, és nem kedveli az anyósát, apósát, miért kell elhordani mindennek?

Figyelt kérdés

Olvastam ezt a kérdést,és nagyon ki vagyok akadva,hogy hogy oltogatják a kérdezőt.....

Az én anyósom is egy hárpia,beleszól mindenbe,ok nélkül beszólogat,és megjegyzés tesz mindenre,amit csinálok,most én is pattogó r..banc vagyok akkor?

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2013. júl. 9. 11:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
52%

Olvastam a kérdést,amit linkeltél,és tényleg szánalom....

Konkrétan ler..bancozzák a kérdezőt,meg direkt inzultálják,

aztán nekik áll feljebb,hogy védekezik!!

Nem is írtam semmi hozzászólást,csak felidegesíteném magam!

2013. júl. 9. 11:28
 2/21 anonim ***** válasza:
65%
Ha az a kérdező olyan stílusba beszél az anyósával apósával mint itt akkor ne is csodálkozzon rajta.
2013. júl. 9. 11:29
 3/21 anonim ***** válasza:
68%

Engem nem lep meg!

Sokan nem is a kérdéssel kapcsolatosan reagálnak,csak direkt felhúzzák az embert,mert van akinek ez kell,hogy jó napja legyen.....nem kell reagálni!

Az anyós témára:

Van aki rászolgál hogy cseszteti az anyós,van aki semmit se tett érte....

2013. júl. 9. 11:31
 4/21 anonim ***** válasza:
44%

ma 11:29

Mert ha téged idegenek ler...bancoznak,jópofizol velük?

2013. júl. 9. 11:32
 5/21 anonim ***** válasza:
81%
Ha idegesítenek nem megyek oda. Nem adom meg a lehetőséget a veszekedésre.
2013. júl. 9. 11:34
 6/21 A kérdező kommentje:

ma 11:34?

Mert olyan veled még nem fordult elő,hogy tök nyugodtan mentél el vkihez,aztán az illető felidegesített???

2013. júl. 9. 11:37
 7/21 anonim ***** válasza:
59%
A sok unatkozó iskolás gyerek és kismama itt trollkodik. Nem kell nyári szünidőben délelőtt kérdéseket kiírni, ha fontos a lelki nyugalmad :) Tényeg nagyon tapló válaszok érkeztek ott.
2013. júl. 9. 11:41
 8/21 anonim ***** válasza:
62%

Mert mindenki azt hiszi, csak egy igazság van és az az övé.

Akinek a véleménye meg nem egyezik az övével, annak meg igaza nem lehet.

A fiatalasszonyok, meg vannak győződve arról, hogy csak gonosz anyós létezik, gonosz meny nem.

Nem lehet kérdezni tőlük semmit, mert mindent sértésnek vesznek.

Már csak azt nem értem, hogy akkor miért nem maradnak otthon, ha ennyire utálják az anyóst.

Valószínű az anyós sem hiányolja őket, bármennyire is képzelik ezt.

2013. júl. 9. 11:43
 9/21 anonim ***** válasza:
34%

ma 11:43

Csak nem egy anyós gondolatait olvashattuk?

2013. júl. 9. 11:48
 10/21 anonim ***** válasza:
7%

Nekem is van problémás anyósom, tettem fel egy kérdést még anno (elvesztette a munkáját mi meg a férjemmel hozzájuk költöztünk a kérésére és több mint egy évig eltartottuk őt és a pasiját. Közben kiderült, hogy fogamzásgátló mellett terhes lettem, de minden voltam, csak fehér ember nem a válaszolók szerint)

Úgy veszem észre, hogy a válaszolókat baromira felbátorítja a névtelenség. Országos botrány lenne, ha egyik pillanatról a másikra a nagy Megmondóemberek telljes neve és címe felvillanna ezen az oldalon a bunkó válaszaik fölött.

2013. júl. 9. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!