Van valakinek ikertestvére? Hogyan élitek meg,
hasonlítotok?
Figyelt kérdés
Mi lány ikertesók vagyunk. Jól kijövünk,rettentően hasonlítunk persze vannak azért külső és belső különbségei is. Gyakran van hogy ugyanarra a dologra gondolunk mindketten és ami néha furcsa.
mi nem igazan jovunk ki. kulon szemelyisegunk van de nem hasonlitunk egymasra. am nekunk is van olyan h ugyanarra gondolunk.:))
2013. jún. 24. 21:01
2/7 anonim válasza:
Kívül-belül különbözünk. De jó barátnők vagyunk. Nem hasonlítunk semmiben. Nagyon minimálisan talán értékrendben, de ennyi.
2013. jún. 24. 21:11
3/7 anonim válasza:
A páromnak van ikertesója, mind a ketten férfiak. Eléggé hasonlítanak egymásra, de azért persze vannak kisebb különbségek is. Sokszor csak egymásra néznek és így üzennek egymásnak, nem is kell beszélniük. Activityzni nem lehet velük, mert már szinte egy mondatból, egy vonalból, egy mozdulatból kitalálják, hogy a másik mit akar, a megfejtést. :D
2013. jún. 24. 23:12
4/7 anonim válasza:
Ja és ők nagyon jól kijönnek, a nap szinte minden percében együtt voltak, míg össze nem költöztünk.
2013. jún. 24. 23:14
5/7 anonim válasza:
Nekem egy lány ikertesóm van, én fiú vagyok. Össze nem kevernek minket de valamennyire hasonlítunk :D közös belső tulajdonságaink is vannak de ő szelídebb mint én. Ha baja van azt onnan tudom, hogy nekem is rossz kedvem lesz miatta, szoktam is vele veszekedni emiatt :D
2013. jún. 25. 03:06
6/7 anonim válasza:
Nos én lány vagyok fiú ikertesóval. Anya mindig mesélte hogy ovis korunkban mindig elakartam cserélni egy lányra. Voltak időszakaink amikor nagyon nem jöttük ki egymással, olyan 12-15 évesen.
Hasonlítani csak annyira mint a sima tesók, hugomra jobban hasonlítok mint a bátyámra XD. Imádom, ő a legjobb barátom, bár néha idegesít hogy sokat vagyunk együtt. A baráti körünk is nagyjából ugyan az.
Nálunk ez a 'gondolat olvasás' meg 'érzem amit a másik' sose volt vagy legalábbis nem vettük észre.
19/l
2013. jún. 25. 21:47
7/7 anonim válasza:
Nekem lány ikertesóm van.Nagyon sok mindenben hasonlítunk.
Sajnos sokan összekevernek minket,de ezen kívül mindent szeretek abban,hogy van egy ikertesóm.Olyan,mintha a legjobb barátnőm lenne.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!