HA fateromnak van egy lány ikertestvére. Akkor nekem nagyobb esélyem van rá hogy nekem is ikreim lesznek majd?
Ha férfi vagy nem,viszont ha nő vagy ha van lánytestvéred,neki viszont nagyobb,mivel a női ágon öröklődhet a hajlam arra,hogy egyszerre több pete érjen megy egy ciklus alatt.
ha apukádnak egypetéjű ikertesvére lenne,az a véletlen műve és a hajlam sem örökölhető.
Tudtommal csak anyai ágon öröklődik a dolog.....
Én is nagyon szerettem volna ikreket, ki is szúrtam egy ikres családnak egyik fiútagját...
utána mondta nekem a prof, hogy hát szívtam...
de azt mondta, ha katona feleség leszek, akkor előfordulhat az ikerterhesség, mert ha sokáig nem látom drága páromat, hazajön, könnyen ikrek lehetnek a nagy hevességben :)
Én úgy tudom hogy csak női ágon, és csak úgy öröklődik, hogy két generációnként, vagyis, mindjárt érthetően leírom.
Pl. Ha a nagyimnak volt, akkor nekem is lesz (lány vagyok)
Ha anyumnak volt, akkor ha én szülök lányt, neki lesz.
Nem, mert nem egypetéjűek.
Viszont: az exem (férfi) van egy ikertestvére, és anyai ág ide vgy oda, iker lányai születtek.
Igen.
Az egyik férfi ismerősöméknél is ikrek születtek, az apuka családjában gyakori az ikrek.
igen köszönöm az án nagymamámnak apukám részéről voltak kétpetéjű ikrei..
azaz ugye apukámnak van egy lány ikertestvére
akkor most ezt kb hány százalék hogy nekem is kétpetéjű ikreim lesznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!