Ha van rá oka valakinek, és nem kedveli az anyósát, apósát, miért kell elhordani mindennek?
Olvastam ezt a kérdést,és nagyon ki vagyok akadva,hogy hogy oltogatják a kérdezőt.....
Az én anyósom is egy hárpia,beleszól mindenbe,ok nélkül beszólogat,és megjegyzés tesz mindenre,amit csinálok,most én is pattogó r..banc vagyok akkor?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
50 éves vagyok és van anyósom, és van az egyik fiamnak élettársa.
Biztos én is megbántottam már az anyósomat a 30 év alatt, de konfliktus soha nem volt, a menyem is mondott már olyat ami fájt, és biztos én is mondtam már olyat amit nem kellett volna, de mindenki nyelt egyet és soha nem veszekedtünk.
Én szeretem az anyósomat -bár együtt sose laktunk- szeretem a menyemet, remélem ő is engem, de együtt nem laknák vele.
Én hiszem: "Jobb távolról szeretni, mint közelről gyűlölni."
Ezért nem értem, akik nem laknak együtt, csak hetente pár órát töltenek az anyóssal, mért nem lehet tolerálni a hibákat, hisz ugy is hazamegyünk és azt csinálunk ami nekünk tetszik.
Mért kell gyűlölködni?
Kedves utolsó. Az a baj, hogyha az egyik fél utálkozni kezd, azt a másik fél is megsínyli.
Lemehetek hídba anyós előtt, de én akkoris csak egy kis csóró parasztlány leszek a szemében.
Kedves 14-es!
Elfogadom, hogy van ilyen.
Bár biztos ezt akkor is tudtad, mikor férjhez mentél.
Gondolom abban reménykedtél, hogy be tudod bizonyítani, hogy bárhonnan jöttél, vagy olyan jó mint bárki.
Ha mindent megtettél és nem sikerült, akkor ne törödj az anyóssal, neveld arra a gyerekeidet, hogy ne a pénz számítson nekik a párválasztásnál.
Bár tényleg nem értem az ilyen anyóst: ha boldog a fia valaki mellett, akkor azt mért kell bántani!
73-as!
De hát ott meg ezt írtad!
"Hát igen!
Zöld kéz csak annak jár, aki elítéli az anyóst és 100 %-ban egyet ért a kérdezővel.
Kedves kérdező, azért az élet nem fekete-fehér és kérlek, ne dőlj be sok "egyetértőnek", ha egy anyós unokát szeretne, és uram-bocsá- rákérdez, attól még nem rossz ember.
A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad"
Én meg őszintén szólva azt nem értem, hogy ilyen kérdéseket, mint amit linkeltél egyáltalán miért kell kiírni. Hacsak nem azért, hogy ismeretlenekkel együtt névtelenül pocskondiázhassuk az anyóst. Nem szép dolog ám ez sem. A Kérdező stílusa mellesleg tragédia.
Nekem nagyon rossz anyósom van, de eszembe sem jutott még ezen az oldalon kiteregetni a szennyest.
ma 12:58!
De figyelj már,ennek az oldalnak pont az a lényege,hogy ki lehet teregetni a szennyest név nélkül,ha vkinek bármi gondja,baja van,választ kaphat,vagy lehet csak arra van szüksége,hogy egy kicsit megnyugtassák......
ma 13:12
Na jó akkor legyen:
Én szemtől szemben szoktam (illetve már csak múlt idő,mert rájöttem hogy felesleges),megbeszélni a gondomat az anyóssal,meghallgat,a fiának a hátam mögött,mégis azt mondja,hogy én egy hisztis pica vagyok,és mindenen ki vagyok akadva,mint egy hisztis kis k..rva!
Eleinte meg,mikor tűrtem neki,és vissza sem válaszoltam,akkor meg egy álszent,félős,és beszari kis tutyi mutyi ribi voltam?
Na akkor most milyen legyek,hogy jó legyen neki?
Tehát csak én én én változtassak,alázkodjak meg neki,hátha 1x ha épp olyan kedve van,és süt a nap,csiripelnek a madarak,úgy dönt elfogad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!