Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, hogy apósék ne...

Mit tegyek, hogy apósék ne nézzenek cselédnek, ha odaköltözöm hozzájuk?

Figyelt kérdés

Párom azt szeretné, ha az apjához költöznénk, vagyis ő már ott is lakik.

Az anyja pár hónapja meghalt ezért félek, hogy majd engem néznek csicskának. Èn nem akarok a szabadnapjaimon másra főzni, mosni amokor másnap 12 órát dolgozom. Hogyan értessem ezt meg velük?

2013. nov. 25. 20:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
60%

Honnan tudod, hogy csicskának néznének? Egyáltalán nem biztos, de tény, hogy vannak munkák, ami egy nőnek testhez állóbb, mint egy férfinak, pl mosás, vasalás,

A párod anyukája meghalt pár hónapja, gondolj bele milyen üres lehet ház, hogy ő már nincs, lehet, hogy csak ezt a ürrességet tenné elviselhetőbbé az ottléted. Amikor az én apukám meghalt, olyan üresen kongott a ház, mintha semmi bútor nem lett volna benne. Nagymamám odaköltözött hozzánk pár hónapra, egyből más lett a hangulat.

2013. nov. 25. 23:55
 22/30 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem a 20-as arra akart rávilágítani, hogy osszák el egyenlően a házimunkát úgy, hogy mindenki azt csinálhassa, ami a legkézenfekvőbb neki. Mondjuk elgondolkodok 1-2 ember értelmi képességén, ha csak annyit lát, hogy "főzzön ő, mert ő a nő" és már egyből fröcsög, hogy hogy képzeli, de belegondolni, hogy mit akart a másik mondani, már nem megy.
2013. nov. 26. 00:12
 23/30 anonim ***** válasza:
71%
Senki nem nézte cselédnek. Ő fél attól hogy az lesz. Csak azt e értem ha ennyire nem akarsz belemerülni a dolgokba, egyáltalán Minek költözöl oda? Mert a vége úgyis ez lesz. Oda költözöl és majd folyamatosan írod ki ide a kérdéseket , hogy úristen neked kell majd főzni mert te vagy az egyetlen nő a családban mivel aki volt az már kihalt....
2013. nov. 26. 07:22
 24/30 anonim ***** válasza:
19%
Ne költözz oda. Az írásod stílusa alapján "após" is jobban jár.
2013. nov. 26. 08:02
 25/30 anonim ***** válasza:
50%
Ha ez ennyire riasztó a számodra akkor miért nem mentek külön a pároddal albérletbe?
2013. nov. 26. 10:46
 26/30 anonim ***** válasza:
65%

Engem inkább az aggasztana, hogy "a párom nem házias".

És mi lesz, ha ketten fogtok lakni? Ez esetben nem félnél, hogy neked kell majd mindent csinálni, mert a párod nem házias?

2013. nov. 26. 10:49
 27/30 anonim ***** válasza:
46%
Ez annyira gagyi ez a kérdés! Még oda sem költöztél, de már attól félsz, hogy dolgoznod kell a háztartásban. Mennyi albérletet fogsz fizetni?
2013. nov. 26. 12:29
 28/30 anonim ***** válasza:
28%
Három pasit kellene pelenkáznia, mert említette a sógort is, aki szintén nem házias. Akkor költözz oda, kedves kérdező, ha magas a mazochista faktorod! :D
2013. nov. 27. 00:32
 29/30 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem ne költözz oda, amikor úgy érzitek a pároddal, hogy össze akartok költözni, akkor menjetek külön ketten, ez a szitu csomó feszültséget okozna, ami a kapcsolatotok kárára lenne. Egy összeköltözéskor még 2 embernek is össze kell csiszolódnia, az sem megy feszültségek nélkül.
2013. nov. 27. 09:52
 30/30 anonim ***** válasza:
50%
Házimunkafelosztás. Akinek a fizikai ereje megengedi az vágja a fát. Láttam én már nőt is fát vágni, na de Ő alapból fiús beállítottságú, párja meg főzött, ültetett, takarított stb. Mindketten dolgoztak.
2013. nov. 27. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!