Mit tegyek, hogy apósék ne nézzenek cselédnek, ha
odaköltözöm hozzájuk?
Figyelt kérdés
Párom azt szeretné, ha az apjához költöznénk, vagyis ő már ott is lakik.
Az anyja pár hónapja meghalt ezért félek, hogy majd engem néznek csicskának. Èn nem akarok a szabadnapjaimon másra főzni, mosni amokor másnap 12 órát dolgozom. Hogyan értessem ezt meg velük?
Honnan tudod, hogy csicskának néznének? Egyáltalán nem biztos, de tény, hogy vannak munkák, ami egy nőnek testhez állóbb, mint egy férfinak, pl mosás, vasalás,
A párod anyukája meghalt pár hónapja, gondolj bele milyen üres lehet ház, hogy ő már nincs, lehet, hogy csak ezt a ürrességet tenné elviselhetőbbé az ottléted. Amikor az én apukám meghalt, olyan üresen kongott a ház, mintha semmi bútor nem lett volna benne. Nagymamám odaköltözött hozzánk pár hónapra, egyből más lett a hangulat.
2013. nov. 25. 23:55
22/30 anonim válasza:
Szerintem a 20-as arra akart rávilágítani, hogy osszák el egyenlően a házimunkát úgy, hogy mindenki azt csinálhassa, ami a legkézenfekvőbb neki. Mondjuk elgondolkodok 1-2 ember értelmi képességén, ha csak annyit lát, hogy "főzzön ő, mert ő a nő" és már egyből fröcsög, hogy hogy képzeli, de belegondolni, hogy mit akart a másik mondani, már nem megy.
2013. nov. 26. 00:12
23/30 anonim válasza:
Senki nem nézte cselédnek. Ő fél attól hogy az lesz. Csak azt e értem ha ennyire nem akarsz belemerülni a dolgokba, egyáltalán Minek költözöl oda? Mert a vége úgyis ez lesz. Oda költözöl és majd folyamatosan írod ki ide a kérdéseket , hogy úristen neked kell majd főzni mert te vagy az egyetlen nő a családban mivel aki volt az már kihalt....
2013. nov. 26. 07:22
24/30 anonim válasza:
Ne költözz oda. Az írásod stílusa alapján "após" is jobban jár.
2013. nov. 26. 08:02
25/30 anonim válasza:
Ha ez ennyire riasztó a számodra akkor miért nem mentek külön a pároddal albérletbe?
2013. nov. 26. 10:46
26/30 anonim válasza:
Engem inkább az aggasztana, hogy "a párom nem házias".
És mi lesz, ha ketten fogtok lakni? Ez esetben nem félnél, hogy neked kell majd mindent csinálni, mert a párod nem házias?
2013. nov. 26. 10:49
27/30 anonim válasza:
Ez annyira gagyi ez a kérdés! Még oda sem költöztél, de már attól félsz, hogy dolgoznod kell a háztartásban. Mennyi albérletet fogsz fizetni?
2013. nov. 26. 12:29
28/30 anonim válasza:
Három pasit kellene pelenkáznia, mert említette a sógort is, aki szintén nem házias. Akkor költözz oda, kedves kérdező, ha magas a mazochista faktorod! :D
2013. nov. 27. 00:32
29/30 anonim válasza:
Szerintem ne költözz oda, amikor úgy érzitek a pároddal, hogy össze akartok költözni, akkor menjetek külön ketten, ez a szitu csomó feszültséget okozna, ami a kapcsolatotok kárára lenne. Egy összeköltözéskor még 2 embernek is össze kell csiszolódnia, az sem megy feszültségek nélkül.
2013. nov. 27. 09:52
30/30 anonim válasza:
Házimunkafelosztás. Akinek a fizikai ereje megengedi az vágja a fát. Láttam én már nőt is fát vágni, na de Ő alapból fiús beállítottságú, párja meg főzött, ültetett, takarított stb. Mindketten dolgoztak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!