Mit tegyek, hogy apósék ne nézzenek cselédnek, ha odaköltözöm hozzájuk?
Párom azt szeretné, ha az apjához költöznénk, vagyis ő már ott is lakik.
Az anyja pár hónapja meghalt ezért félek, hogy majd engem néznek csicskának. Èn nem akarok a szabadnapjaimon másra főzni, mosni amokor másnap 12 órát dolgozom. Hogyan értessem ezt meg velük?
1. Nem költözöl oda.
2. Ha odaköltözöl, már az érkezésed napján üljetek le és tisztázzátok, ki mit vállal a ház körül. Pl. te nőként főzöl, a párod bevásárol, a mosást maga intézi mindenki (ti a ti cuccaitokat, após a sajátját válogatja, mossa, teregeti), takarítást közösen a hétvége egyik napján, mosogatást meg minden nap más végzi. Ezt megbeszélitek és következetesen betartjátok, és nem lesz gond.
Engem is cselédnek nézett egy ideig apósjelöltem. Mikor anyósjelöltem dolgozott akkor azt gondolta, hogy Ő megfőz, az odaszáradt szutykát (én elmosogatok szívesen, de áztassa be ennyi kérésem volt, semmi több), hát odatettem szépen az asztalára a mosogatószivaccsal. Elsőre nem esett le neki, de másodjára leesett. És jéé, megtanulta beáztatni is. Aztán apránként szépen pár dolgot elmos maga után.
25/N
Akkor vidd magaddal a mosógéped.
Ha a párodra fözöl,szerintem egy tányérral több vagy kevesebb.....
A lakásért nem kellene extra fizetni.
Most hol laksz???
Nem hiszem, hogy megcsinálnák amit kell. Jelenleg otthon lakom anyáméknál.
Gondoljatok bele mi lesz, ha több fajtát kell egyszerre főznöm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!