Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan nok akik...

Vannak itt olyan nok akik cselednek erzik magukat a kapcsolatukban? Ugy ertem hogy a sok hazimunkaert nem kapnak semmit stb. Kort is irjatok!

Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Volt ilyen kapcsolatom, 18-23 éves korom között. Idővel meguntam, otthagytam. Jó döntés volt. Nem szabad ilyen kapcsolatban benne maradni.
2012. dec. 4. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:
19%
Éhes vagyok!
2012. dec. 4. 21:55
 3/4 wartburg353s ***** válasza:
80%
Volt ilyen korszak, de nem konkrétan a párommal kapcsolatban. Amikor anyósom és sógorom is nálunk lakott, enyém volt a házimunka, férjemé a kinti munka, ők meg feküdtek a tv előtt és számítógépeztek egész nap. Magamban lázadoztam, hogy mért mindig nekem kell mindent csinálnom, még ha este 7-re érek haza a munkából, akkor is. Ráadásul úgy éreztem, nem becsülik meg, pl. mindig össze volt mászkálva sáros cipővel a felmosás. Egyszer elmentem pár napra anyámékhoz nyáron, és mire visszajöttem, kikeltek a kukacok a mosogatós dörzsiben, az edényeken meg ott rohadt az ételmaradék. ráadásul anyósom fizette a számlákat, és ezért minden hónapban 30 000 Ft-ot kellett adnunk neki fejenként. Mikor elmentek, rájöttem, hogy ez aránytalanul sok volt. Akkor tényleg úgy éreztem magam, mint egy házicseléd, mert bár most is sok a tennivalóm, legalább van látszatja a munkámnak, meg magam dönthetem el, mit főzzek, mert a férjem nem válogatós, mint pl a sógorom. Nem bírtam volna sokáig, ha el nem mennek, tiszta idegroncs voltam, kifelé nem akartam mutatni, de elégedetlen voltam mindig mindennel.
2012. dec. 4. 22:07
 4/4 wartburg353s ***** válasza:
Ez 25-28 éves koromban volt.
2012. dec. 4. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!