Miért nézik le és nem akarnak kapcsolatot a fiúk olyan lányokkal akik 16 évesen nem feküdtek le még barátjukkal vagy korábbi kapcsolatukban?

miért kéne nehezebb kérdés?
...az oks, hogy ez egy egyszerű kérdés, de egy fiú sem tud rá egyértelmű választ adni, vagyis: ezért írtam ki a kérdést, hogy valaki erre a könnyű kérdésre egy érthető, logikus választ írjon.
Akinek van véleménye, írjon!

nem kéne általánosítani!!!
de megprróbálok válaszolni a kérdésedre:sztem azért mert egy szűz lánnyal több "gond" van az ágyban(márha eljutnak odáig),egy nem szűz lány valszeg előbb lefeküdne a barátjal mint egy szűz.

Kinek az idióta agyszüleménye ez? Én sose néztem le egy lányt se azért, mert nem 16 évesen vesztette el a szüzességét - egyáltalán honnan jön ez az egész? Már nem lehetőség, hanem elvárás?
A büdös p.csába már az összes se.gfej, f.szkalap tizenévessel, akit az idióta anyja meg apja nem képes kordában tartani és rendesen megnevelni!

Köszönöm az eddigi válaszokat.
Nem szeretnék osztani nagyon senkit, de az azért szerintem durva, ha pl. egy fiú elhagyja azért a barátnőjét, mert szűz a lány és még nem akar lefeküdni egyelőre a barátjával. Szerintetek igazam van???
Különben 16 éves lány vagyok. (:
"durva, ha pl. egy fiú elhagyja azért a barátnőjét, mert szűz a lány és még nem akar lefeküdni egyelőre a barátjával"
Ezek szerint nem szereti, csak meg akarja kettyinteni. Nem sok öröme lenne benne a lánynak hosszútávon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!