Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért nem szakítanak, amikor már régóta rosszul érzik magukat a kapcsolatukban?
Nagyon sok ilyet ismerek, ahol ráadásul közben beleszeretnek másba, de inkább kényelemből együtt maradnak a régi párjukkal, akit már nem is szeretnek, csak még elvannak együtt egy kihűlt kapcsolatban.
Ez miért van? Főleg, aki mondjuk még csak 20 éves, miért gondolja, hogy együtt kell maradnia azzal, akivel 3 éve összejött, ha már most se jó? Ilyenkor még ott az esély a jobbra, nincs család meg semmi, és mégis.
Akik ilyen helyzetben vagytok, miért nem léptek tovább inkább? Mi a visszatartó erő?
Komolyan érdekelne, köszi a válaszokat előre is!
Én azt gondoltam magamról, hogyha szakítok az exemmel, akkor soha többet nem lesz pasim, mert velem úgyse jönne össze senki, max valami olyan csávó, akire én se tudnék ráfanyalodni.
De végülis inkább egyedül, mint tovább vele, és rájöttem, hogy nem lehetek olyan rossz csaj, mint gondoltam, mert elég jó krapekokkal kavartam utána.
És komoly kapcsolatom is lett egy év után.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!